10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milanović potpisao naređenje o većem broju hrvatskih vojnika na Kosovu, tvrdi da nije provokacija: "To vam je kao rad nedjeljom"

Region

Comments 0

Milanović potpisao naređenje o većem broju hrvatskih vojnika na Kosovu, tvrdi da nije provokacija: "To vam je kao rad nedjeljom"

Izvor: Blic

Autor: Antena M

  • Viber

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je danas da povećanje broja hrvatskih vojnika na Kosovu nije "nikakva provokacija" prema Srbiji.


''Već sam potpisao to naređenje, ali sad, da sam znao da im to toliko smeta, možda bismo razgovarali, bez ruganja - rekao je Milanović, i dodao da nije mislio da će "ljudima u Beogradu, konkretno Vučiću" smetati povećana prisutnost hrvatskih vojnika na Kosovu.

Milanović je, novinarima u Đakovu, rekao da je hrvatska vojska na Kosovu već godinama, a sad je prisutnost povećana nakon što su hrvatski vojnici napustili Avganistan, prenijela je Hina.

 ''Nije to nikakva provokacija prema Srbiji. To je kao rad nedjeljom, zar ne, konstantno manipulišu s tim. Ali, rad nedjeljom je jedna benigna tema, a pitanje nezavisnosti i položaja albanskog naroda je tema koja je dovela do rata i to nekoliko ratova - rekao je Milanović.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR