29 °

max 29 ° / min 19 °

Srijeda

12.06.

29° / 19°

Četvrtak

13.06.

27° / 18°

Petak

14.06.

24° / 16°

Subota

15.06.

26° / 16°

Nedjelja

16.06.

28° / 18°

Ponedjeljak

17.06.

31° / 21°

Utorak

18.06.

31° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodik povodom deklaracije Sarajeva: Sljedeće što bi im moglo pasti na pamet je zabrana da se krste sa tri prsta

Region

Comments 1

Dodik povodom deklaracije Sarajeva: Sljedeće što bi im moglo pasti na pamet je zabrana da se krste sa tri prsta

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je besposleni mozak đavolje igralište i da usvojenu deklaraciju o zabrani dizanja tri prsta u Kantonu Sarajevo vidi u duhu te stare izreke.

Dodik je rekao Srni da ne zna da li da se smije ili brine zbog kontinuiranog pritiska da se obesmisli i poništi sve srpsko u Bosni i Hercegovini.

„Sljedeće što bi im moglo pasti na pamet je zabrana da se ljube tri puta ili da se krste sa tri prsta. Kako su krenuli, ništa me ne bi iznenadilo. Poznavajući noviju istoriju ovih prostora, ne bih potcijenio uticaj ove deklaracije na muslimane u BiH, jer je svo zlo u BiH počelo napadom na srpsku zastavu i srpske svatove u Sarajevu. Dakle, nasrtajem na simbole i tradiciju Srba“, naglasio je Dodik.

On je podsjetio i da je podizanje tri prsta dio te tradicije.

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas, na predlog Kluba SDA, usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanje tri prsta pred zajedničkim institucijama.

Federalni mediji objavili su juče fotografiju na kojoj novoimenovani ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić diže tri prsta ispred zgrade zajedničkih institucija u Sarajevu, nakon čega je uslijedila deklaracija.

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Freedom

Klasični balvan i četnik. A znaš li mučeniče da su 3 prsta dizali nacisti i ustaše isto kao i četnici. Ljutite se kad neko u HR digne ruku u vis i kaže za dom. Samo vi izludjujte ovaj narod.