26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janjić: Znalo se u čaršiji ko šta radi... Ako novinari i rođaci tih koji su u manastiru iz Podgorice znaju, onda valjda zna i vlast

Izvor: Screenshot (AJB)

Region

Comments 8

Janjić: Znalo se u čaršiji ko šta radi... Ako novinari i rođaci tih koji su u manastiru iz Podgorice znaju, onda valjda zna i vlast

Izvor: balkans.aljazeera.net

Autor: Antena M

  • Viber

- Svi sve znamo. Znalo se u čaršiji ko šta radi. Ako ja znam imena znaju i oni. Ako novinari i rođaci tih koji su u manastiru iz Podgorice znaju, onda valjda zna i vlast -  tvrdi Dušan Janjić iz Foruma za etničke odnose, komentarišući dešavanja na Kosovu. 

"Ovo mora da se raščisti i zbog zvanične Moskve, zbog budućnosti mira ovde, ali i zbog Srbije, jer te kriminalne grupe su iz Srbije, povezane sa kriminalnim biznisom u Srbiji i oni mogu i ovdje da smjenjuju vlast", kaže Janjić. 

"Sada se čeka Vučić. Ako se ne pojavi s ozbiljnom i odgovornom analizom i sa vrlo jasnim podacima, a mislim da je uspostavljena komunikacija sa KFOR-om, da će organi Srbije, bez spekulacija, odmah dati imena. Svi sve znamo. Znalo se u čaršiji ko šta radi. Ako ja znam imena znaju i oni. Ako novinari i rođaci tih koji su u manastiru iz Podgorice znaju, onda valjda zna i vlast", smatra Janjić.

"Ovaj događaj šalje poruku, izbor između mira i rata. Međunarodna zajednica hoće da čuje riječ stabilnost, jesi li se opredijelio za stabilnost ili za rat… Ovaj događaj šalje poruku vlastima Srbije, ovo je vaša šansa da budete dio rješavanja problema, a ne dio problema. Vučić mora da rješava problem a ne da postane dio problema", dodao je. 

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Che

Koliko naoruzanja, municije, bombi, i dr vojne opreme je u manastirima po Crnoj Gori koje je uslo na razne nacine i raznim putevima, od litija do danas i zasto manastiri i crkve imaju eksteritorijalni status dritanovim temeljnim ugovorom ? Zasto Dzomic kaze da ih ovde ima vise od Vojske Crne Gore ?

Feniks

@Tihana, sve to Vučko dogovara s kukavicama kako bi odgovornost svalio na nas...a inače je Srb. vazda koristila ljude iz CG kao topovsko meso, bravušana sa niskim IQ uvijek ima na raspolaganju

montenegrin

Ovo su izazvali samo da sklone fokus sa iskopanog tunela u Crnoj Gori tako to crkva srbska radi!!! Zalosno da taj nebeski svijet ne usmjeri tu ogromnu negativnu energiju i transformisu u nesto pozitivno, a ne da ubijaju neduzni narod!!!