24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić: Više nikada, nigdje i nikome nećemo dozvoliti etničko čišćenje našeg naroda

Region

Comments 9

Vučić: Više nikada, nigdje i nikome nećemo dozvoliti etničko čišćenje našeg naroda

Izvor: Beta

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija više nikada, nigdje i nikome neće dozvoliti etničko čišćenje srpskog naroda.

Vučić je na manifestaciji "Zbor Krajišnika" u Kovilovu rekao da izbjeglička kolona iz vremena hrvatske akcije Oluja, Srbima "više nikada ne smije da se dogodi".

"Mi brutalno etničko čišćenje našeg naroda ili upereno protiv našeg naroda, više nikada, nigdje i nikome nećemo dozvoliti. Ta kolona u kojoj su mnogi od vas došli u Srbiju, više nikada ne smije da nam se dogodi šta god neki činili protiv naše zemlje", rekao je Vučić.

On je zahvalio Srbima Krajišnicima što kako je rekao, beskrajno vole Srbiju.

"Odakle god da dolazite, od Benkovca do Vukovara, iz Bosanske krajine, vi se ovdje u Srbiji najlagodnije osjećate i to je potpuno normalno. Naše je da vidimo šta još možemo da učinimo a vi ste do sada mnogo učinili za nas, napravili ste nas pametnijim i opreznijim da znamo šta može da se sprema našem narodu i da to više nikada ne dozvolimo", kazao je Vučić.

Vučić je poručio Krajišnicima da "niko ne želi" da zaborave svoja ognjišta.

"Niste vi u Knin, Obrovac, Glinu, Topusko, u bilo koje krajiško mjesto došli odnekud drugdje već ste tu živjeli vijekovima a neki drugi su vas protjerali odatle", rekao je Vučić.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

@Ana Koliko su vaši nosili fesove u Srbiji i Bgu,vi da pričate o historiji Crne Gore ,vi ste Bečkoviča istomišljenica a žao mi je samo sto Maršal Tito nije završio do kraja posao.Apostolko uči historiju od ljudi koji je poznaju ne od četnika

Branka

@Ana Laž je vaša nacija. Crnogorci imaju svoju CPC, svoju naciju i svoj jezik. Imaju svoju kulturu i tradiciju. Imali su državu kad su ti koje ti podržavaš i pokušavaš da afirmišeš na ovom portalu bili turske sluge. Svinjski trgovci. Kad su Age i Begovi imali pravo 1.bračne noći. Ali ti pišeš laži.

babajaga

Vi ste narod koji karakterise kameno doba! Vi nemozete ni sa kim! Covjek se cesto zapita dali imate neku kolektivnu dijagnozu ljudi? Ostavite region na miru! i ostavite Crnu Goru da uredjuje svoju zemlju onako kako Crnogorcima odgovara!!!Sta vi hocete? Crna Gora je Crnogorska i dalje ruke od C.G