24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Voznijaku od Vučića - državljanstvo; AP: Očigledan gest podrške, uoči izbora

Izvor: Screenshot

Region

Comments 0

Voznijaku od Vučića - državljanstvo; AP: Očigledan gest podrške, uoči izbora

Izvor: Agencije

Autor: Antena M

  • Viber

Ponosni vlasnik pasoša Republike Srbije uskoro će postati Stiv Voznijak, suosnivač kompanije Epl (Apple) i, kako se u njegovoj zvaničnoj biografiji navodi, ikona Silicijumske doline, tehnološki preduzetnik i filantrop.

Voznijak se od ponedjeljka nalazi u posjeti Srbiji tokom koje se sastao sa ministrom finansija Sinišom Malim, predsjednicom Vlade Anom Brnabić i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koji je najavio da će suosnivač Epla i njegova supruga Dženet Hil, na njegov prijedlog, dobiti pasoše Republike Srbije.

Agencija Asošijeted pres navodi da je Voznijak stigao  u Srbiju uoči izbora 17. decembra, kao očigledan gest podrške predsjedniku Vučiću i njegovoj  populističkoj  desničarskoj  vladajućoj partiji. 

"O kompjuterima ne znam ništa osim da otkucam nešto, uključim i isključim, of i on, ali sam zato umeo da slušam Stiva Voznijaka, koji je ovde sa suprugom Dženet, na temu obrazovanja – kako da sprečimo odlazak naših mladih ljudi napolje i privučemo mlade iz regiona da studiraju kod nas",  kazao je Vučić dodajući da je ovo bila odlična prilika i za promociju EXPO 2027.

"Za nas je velika čast a nadam se da će Vlada Srbije prihvatiti moj predlog da se bračnom paru Voznijak, Stivu i Dženet, dodeli državljanstvo Srbije koje ću im ja lično uručiti. Veliku ulogu u tome imao je naš teniser Janko Tipsarević i hvala mu! Neki pričaju te dali smo pare da dođe, ne čovek je bez dinara došao u Srbiju, sam je platio sebi kartu i došao… Ja nisam znao da je on ovolika zvezda", kazao je Vučić. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR