19 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Veliki miting opozicije u Beogradu: Obratiće se 11 lidera, planirana i šetnja do RIK

Izvor: Screenshot

Region

Comments 0

Veliki miting opozicije u Beogradu: Obratiće se 11 lidera, planirana i šetnja do RIK

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

U Beogradu, na Trgu Republike, održava se veliki izborni skup koalicije "Srbija protiv nasilja". Nakon obraćanja, planirana je i šetnja do Republičke izborne komisije. Saobraćaj u ulicama oko Trga republike je zaustavljen.

Na bini su brojne srpske zastave, a očekuje se obraćanje 11 govornika.

Obratiće se nosioci liste Marinika Tepić (SSP) i Miroslav Aleksić (NPS), a među govornicima će biti i Aleksandar Jovanović Ćuta (Ekološki ustanak). Građanima će se obratiti i Radomir Lazović i Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta.

Kako Nova prenosi, govornik će biti i kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović (SSP), kao i Srđan Milivojević (DS), Nebojša Zelenović (Zajedno), Zdravko Ponoš (SRCE), Pavle Grbović (PSG) i Miloš Parandilović.

Na Trgu su postavljeni i promo štandovi stranaka, na kojima aktivisti razgovaraju sa građanima i dijele promotivni materijal.

Nosilac liste, Miroslav Aleksić, pozvao je sve građane Srbije koji žele normalno da žive da im se pridruže na završnom skupu.

„Šetali smo ulicama širom Srbije pola godine i izborili se zajedno za izbore na kojima ćemo imati priliku da biramo u kakvoj zemlji želimo da živimo. Ali pre 17. decembra hajde da im pokažemo da većina nas želi samo normalno da živi, da nam deca bezbedno odrastaju, da nam državom ne upravljaju mafija i kriminal, da stavimo tačku na pljačku države. Zato nam se pridružite sutra da govorimo o politici nade i podelimo veru u mogućnost promene. Promene su počele! Vidimo se“, poručio je Aleksić.

Marinika Tepić, takođe nosilac liste, poručila je da je ostalo još malo vremena do izbora.

„Ostalo je još pet dana do izbora. Tada biramo da li će ovo zlo ostati na vlasti još četiri godine ili još samo pet dana“

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR