13 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tepić: Ćuruviji prijetio Vučić, danas se krug zatvorio

Region

Comments 2

Tepić: Ćuruviji prijetio Vučić, danas se krug zatvorio

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je, reagujući na oslobađajuću presudu za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, da je on ubijen u vrijeme aktuelnog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji mu, kako tvrdi Tepić, prijetio.

Tepić tvrdi da se Vučić osvetio Ćuruviji.

"Nema kazne za ubistvo novinara Ćuruvije. Ubijen u vrijeme Vučića koji mu je prijetio. Počinioci oslobođeni u vrijeme Vučića. Krug se zatvorio“, napisala je Tepić na društvenoj mreži Iks.

Podsjetimo, Apelacioni sud u Beogradu objavio je danas presudu donijetu prije skoro deset mjeseci po kojoj su okrivljeni za ubistvo Slavka Ćuruvije – Radomir Marković, Milan Radonjić, Miroslav Kurak i Ratko Romić oslobođeni krivice.

Četvoricu pripadnika nekadašnjeg Resora državne bezbjednosti prije toga je Posebno odjeljenje za organizovani kriminal dva puta proglasilo krivim i osudilo na ukupno 100 godina zatvora.

Novinar i vlasnik listova „Dnevni telegraf“ i „Evropljanin“ ubijen je 11. aprila 1999 . godine u Svetogorskoj ulici, sa više hitaca.

Za to ubistvo tek 2015. godine optuženi su tadašnji načelnik Državne bezbjednosti (DB) Radomir Marković i trojica visokih funkcionera DB-a Milan Radonjić, Ratko Romić i njegov kum Miroslav Kurak.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Eagle stone

@Vanja - pa jesi li pročitao da ih je Posebno odjeljenje za organizovani kriminal dva puta proglasilo krivim i osudilo na ukupno 100 godina zatvora. A sad im Vučić vraća dug i oslobadja ih zatvora - a znamo dobro kako u Srbiji funkcioniše sve od vrha do dna, za sve se AV pita...

Vanja

DS je imala, do dolaska Vucica na vlast, 12 godina da rijesi to ubistvo i osudi ubice. Nista nisu uradili.