14 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Oglasila se Severina nakon odluke suda

Izvor: screenshot

Region

Comments 0

Oglasila se Severina nakon odluke suda

Izvor: Index.hr

Autor: Antena M

  • Viber

Severina Vučković i Milan Popović ponovo dijele starateljstvo nad sinom, potvrdio je tim pjevačice. Severina je za Index rekla da nije očekivala da će sud tako brzo donijeti novu odluku.

"Nisam uopšte očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije. 

Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021. koja je pola-pola. Dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta nedjeljno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati. Ići ću do kraja, tražit ću samostalno starateljstvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sistem lopta, žrtve sistema i institucija, 'moćne i nemoćne žene i ženice'", rekla je Severina nakon nove presude.

"Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja…", dodala je.

Podsjećamo, nakon što je Vrhovni sud poništio presudu Županijskog suda u Splitu te vratio starateljstvo nad Severininim sinom njegovom ocu Milanu Popoviću, došlo je do obrata u slučaju Vučković-Popović. Županijski sud u Splitu ponovio je svoju prijašnju pravosudnu odluku po kojoj su otac i majka dužni "roditeljsko staranje obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR