21 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Teoretičar zavjere Nestorović zbog rezolucije o Srebrenici svuda vidi neprijatelje: Srbi, okrenite se Kini i Rusiji

Izvor: Screenshot

Region

Comments 2

Teoretičar zavjere Nestorović zbog rezolucije o Srebrenici svuda vidi neprijatelje: Srbi, okrenite se Kini i Rusiji

Izvor: klix.ba

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik u Skupštini Srbije i poznati antivakser i teoretičar zavjere Branimir Nestorović ustvrdio je da rezolucija o Srebrenici čije se usvajanje priprema u Generalnoj skupštini UN-a "pokazuje da Srbija i srpski narod treba da se raziđu sa Zapadom i budućnost grade na drugoj strani".

Govoreći o mogućim efektima rezolucije o Srebrenici, Nestorović je poručio da "Srbiju i Srbe ta rezolucija opominje da imaju ozbiljne neprijatelje - Francuze, Nijemce, Amerikance i ostale zapadne zemlje".

"Nadam se da će ta rezolucija proizvesti efekte da se manemo više Zapada, budalaština i gubljenja vremena sa EU i drugim neprijateljima i konačno krenemo svojim putem, jer imamo potencijal i podršku supersila Kine i Rusije", rekao je Srni Nestorović.

On smatra da priprema rezolucije u Generalnoj skupštini UN-a i niz drugih događaja pokazuju da Srbija treba da tretira kao neprijateljske zemlje.

"Imamo podršku dve supersile - Kine i Rusije i prijateljskih zemalja poput Mađarske i Slovačke. Prema tome, šta će nam više taj Zapad? Zube potroših pričajući o tome", kazao je Nestorović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

saci

Prvo treba covjek pitat samog sebe, da nije sam nesto nedje ili svudje zgrijesio, pa tek onda skriviti komsije i ostele nacije. Bruka i sramota, za Srbiju, jer vazda pocinje nerede pa hoce da bude u pravu, e pa nemoze to tako.

chronicler

Pa da, što će vam taj Zapad? Prvo pokupite svoju dječicu sa tog Zapada pa ajte u Šangaj, fino je u Šangaju, što fali, ništa. Ili prestanite da takvim izjavama jer pravite probleme upravo toj djeci koja su od vas pobjegla na Zapad, tražeći slobodu, hljeb i pravo na mir i pristojan život. Manipulatore