15 °

max 25 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

22° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Povezan sa škaljarcima: Uhapšenom u „Durmitoru“ uslovna kazna

Region

Comments 0

Povezan sa škaljarcima: Uhapšenom u „Durmitoru“ uslovna kazna

Izvor: Krik

Autor: Bojana Komnenić

  • Viber

Ilija Zec, jedan od uhapšenih u restoranu „Durmitor“, osuđen je zbog nelegalnog držanja oružja na uslovnu kaznu u trajanju od tri godine i novčanu od 20.000 dinara.

Ukoliko u ovom roku ponovi krivično djelo, slijedi mu kazna od 10 mjeseci zatvora, predviđeno je sporazumom koji je juče potvrdio Viši sud u Beogradu.

Suđenje protiv trojice optuženih za držanje i nošenje oružja, među kojima je bio i Zec, počelo je prošle nedjelje. Postupak protiv njega je istog dana razdvojen pošto je priznao djelo i nagodio se sa tužilaštvom.

Desetoricu uhapšenih u junu prošle godine u restoranu „Durmitor“ policija je označila kao pripadnike škaljarskog kriminalnog klana, a optužnica je podignuta nekoliko mjeseci kasnije protiv trojice i to za držanje i nošenje oružja.

Zec je bio optužen da je nelegalno držao 16 metaka kalibra 9 milimetara koje je policija pronašla pri pretresu njegovog stana. U iskazu koji je ranije dao u tužilaštvu, naveo je da su to meci njegovog đeda i da ih je donio iz sela prije dvije godine kao uspomenu.

On je u septembru prošle godine sa tužilaštvom već potpisao jedan sporazum o priznanju – zbog posjedovanja 0,1 gram kokaina. Policija je kod njega pronašla kesicu sa kokainom u julu 2016. oko dva sata iza ponoći nedaleko od beogradskih splavova. Zbog ovoga je kažnjen sa 100.000 dinara.

Zec je povezan i sa optuženima u drugom slučaju koji se odvija u Višem sudu – predmetu „Havana“. Svjedočio je na suđenju vlasniku kazino kluba „Havana“ Vladimiru Popoviću za iznudu, kao njegov zaposleni.

Popović je Zeca opisao kao sjajnog dečka koji radi kod njega u kazinu, kao i da mu ponekad vozi djecu na trening.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR