8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević: Bečić kao protivkandidat Đukanoviću na izborima- nije pravi potez

Živa istina

Comments 3

Knežević: Bečić kao protivkandidat Đukanoviću na izborima- nije pravi potez

Autor: Milica Mandić

  • Viber

Predsjednik Demokratske narodne partije i član Predsjedništva Demokratskog fronta Milan Knežević u Živoj istini saopštio je da je u poslednjih šest mjeseci, gotovo jednom mjesečno odlazio u Rusiju.

Prethodne nedjelje Knežević i Andrija Mandić sastali su se sa zamjenikom generalnog sekretara Jedinstvene Rusije, Sergejem Željeznjakom, nakon čega su istakli da su postigli saglasnost u vezi sa idejom da samo vanstranačka ličnost iza koje bi stala cijela opozicija ima mogućnost da na sljedećim izborima pobijedi Mila Đukanovića.

„Imamo iskustvo iz 2013. kada je to bio Miodrag Lekić kao vanstranačka ličnost i koji je pobijedio na tim izborima. To je bilo dobro iskustvo jer smatramo da je tada pobijedio Lekić, iako nažalost čini mi se tada nije postojala neka velika energija ni kod opozicije, ni kod Lekića da brani svoju pobjedu i svi znamo kako se to završilo. Uvjeren sam da će taj novi kandidat opozicije  i ta vanstranačka ličnost biti spremna da se mnogo energičnije suprotstavi zloupotrebama.“

Knežević kaže da je DF spreman da predloži svog kandidata i kako kaže spremni su da u vezi sa tim razgovaraju sa kolegama iz opozicije.

„DF smatra da bi opozicija mogla da pobijedi Mila Đukanovića, pošto je sasvim izvjesno da će se on kandidovati jer u DPS-u ne postoji ličnost koja bi mogla da iznese taj teret. Ime kandidata sad nemamo jer smatramo da treba prvo da razgovaramo sa kolegama iz opozicije,“ rekao je on.

Upitan da prokomentariše mogućnost da se lider Demokrata Aleksa Bečić kandiduje za predsjednika Crne Gore, Knežević kaže.

„Smatram da to ne bi bio pametan potez ako želimo da pobijedimo Đukanovića. Smatram da bi to trebalo da bude vanstranačka ličnost i da se opozicija ujedini oko toga. Ne želim da bude bilo kakvih licitiranja, ali mogu da kažem da to nije Momir Bulatović.“

Upitan da li se DF na jesen vraća u Skupštinu.

„DF podržava bojkot Parlamenta, ali moram da primjetim da je SDP prva prekinula bojkot i dogovor opozicije. Mi pozivamo opoziciju na dogovor i da uprkos ovim razlikama koje su evidentne, ali koje nijesu nepomirljive, pokušamo da organizujemo proteste za prijevremene izbore. Mislim da je jesen neki krajnji rok, a nakon toga će Predsjedništvo DF-a sigurno donositi neke odluke ukoliko ostatak opozicije ne bude spreman da razgovara sa nama.“

Knežević je istakao i da uprkos odlobađajućoj presudi lidera DF-a nema povjerenja u crnogorsko pravosuđe.
U Živoj istini koja se emituje večeras govorio je i o rezultatu izbora u Herceg Novom.

Živu istinu pratite večeras od 19:50 na televizijama Atlas i Prva i na radiju Antena M.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Baba

Sada mi pade na pamet što se Knežević mučio da odgovori na pitanje o sistemu vrijednosti-Darko, negov je sistem vrijednosti monetarni, čovječe.Nijeste se ni mogli razumjeti-sistemi vam nijesu kompatibilni, na Vašu radost. A bogami i na moju.

Znam_ja

Hvala Vam na ovoj emisiji gospodine Sukovicu, slatko se ismijah. Ni sam Knezevic ne vjeruje u ono sto prica, a tek kada postane zateknut pitanjem, pa se zbuni, pa muca....

Simo

DF je zavrsio svoju politiku, pokrijte se usima i cutite