8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PROMO: Drašković u „Živoj istini“: Nikad nisam tvrdila da nešto nije bezbjedno bez dokaza

Živa istina

Tag Video
Comments 1

PROMO: Drašković u „Živoj istini“: Nikad nisam tvrdila da nešto nije bezbjedno bez dokaza

Autor: T. R.

  • Viber

Povodom još uvijek pravno nedokazanog skandala o neispravnoj piletini iz Brazila, bivša glavna veterinarska inspektorka Mirjana Drašković ove sedmice je gostovala u emisiji „Živa istina“.

„Nikad nisam tvrdila da je nešto nebezbjedno ako za to nisam imala dokaz, odnosno laboratorijski nalaz ili nešto slično“, kazala je ona.

Ona je ponovila svoj stav da Crnoa Gora ne kontroliše sve parametre koje kontrolišu EU zemlje.

„Možemo da komentarišemo koliko je nešto bezbjedno i kvalitetno, onoliko koliko ga izanaliziramo i koliko smo sposobni da ispitamo sve parametre na osnovu kojih ćemo zaključiti pitanje bezbijednosti i kvaliteta“, dodala je Drašković.

Dešava li se da nam pokvareno meso filovano hemikalijama ponekad prodaju kao svježe? Je li istina da naši ratari i farmeri na jedan način proizvode hranu za svoju porodicu a na drugi za prodaju? Da li je Drašković žrtva sistema ili samoreklamerski gradi sliku o sebi kao o modernom Don Kihotu? – odgovore saznajte u „Živoj istini“ koja se emituje u nedjelju u 19:50 na TV Prvoj, televiziju Atlas i na radiju Antena M.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Jasmina

Gospodja Draskovic pokusava sebi da obezbijedi prethodnu poziciju koju je imala, na nacin sto manipulise sa gradjanima Crne Gore. Gospodjo Draskovic, Gradjani nisu ovce koje ce sluziti vasim manipulacijama da biste zadrzali svoju poziciju iznoseci lazi. Gospodjo Draskovic, nemate kucno vaspitanje.