18 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Risto Dragićević je dokazao da je Radovan Perović Tunguz sam napravio podmetačinu

Autor: Bojana Komnenić

  • viber

Sasa

Nije vrijedan Lakic nikakvog objasnjavanja.To treba jednostavno perzrijeti na svakom mjestu i u svakoj prilici i ignorisati njegovo postojanje uopste.

Danilo

Pitanje je što će nam CANU sa članovima kao što je Lakić?

Misko

Nista novo sto se tice Lakica,ali njega zvati u zivoj istini je van pameti!

Čovjek bez lica

Crnogorsku akademiju nauka i umjetnosti čine ljudi koji su se krajem osamdesetih i devedesetih godina otvoreno stavljali u službu Miloševićeve politike, poput (Zorana Lakića). Dakle, Slavko Perović je u jednoj emisiji kazao;` Milo Đukanović i Amfilohije Radović su najbliži saradnici u Crnoj Gori!`.

flamantes

@Sasa, to je vrlo loša ideja, naprotiv smeće treba biti definisano kao smeće i svakom prilikom ga tamo klasirati inače njegove bljuvotine ostaju kao istina

Sasa

@flamantes,vjeruj mi da je ovako bolje,npr.kad se ti potrudis da mu smislis adekvatan naziv pa i ovakav kakav si upotrebio on se na to smije jer je uspio da te iznervira.Ignorisanje takve ubija.Pozdrav.

Liberal

@Misko, ti napisa da nije trebalo zvati lakića u "Živu istinu". Ja milsim da je dobrpo što ga je zvao. Naime, da se vidi da falsifikovanu istoriju CG predstavljaju i promovišu totalni mediokriteti

Daka

Predlazem da se procita knjiga "Odnosi Crne Gore i Srbije 1860-1878", Radomana Jovanovica, istoricara koji navodi cinjenice, sve potkrijepljeno dokumentima iz arhiva. E takav istoricar nije mogao biti akademik, a ovi ka Lakic mogu.

Curilac

U tu njegovu akademiju ima vise akademika nego pismenih ljudi

Krsto

@Sasa znam sto mislis,Ali takvi idu naokolo I truju neinformisane ljude pa I omladinu,a znas da 3 puta izgovorena laz prerasta u istinu,moraju se davati kontraargumenti,iako su oni spremni svakakve nebuloze I bolestine izmislit

posmatrac

LAKICU, DOBRO SE ZNAMO. PRIPADAS ONIMA KOJI NEPREKIDNO RADE NA POPRAVCI ZIDA KOJI PRIJECI DA ISTORIJSKI FAKTI STIGNU DO PUBLIKE. TI SI MEDJU ONIMA KOJI SU SPRIJECILI DA U ISTORIJSKOM INSTITUTU BUDE OBJAVLJENO DRAGICEVICEVO OTKRICE PA JE MORAO SVOJ DRAGOCJENI RAD OBJAVITI SAM.

tablja

isto ti je musti jarca iznad reseta i razgovarat da ovim umisljenim intelektualcem lakicem

flamantes

@Sasa, Dobri moj Sale, pogriješio si, nijesam iznerviran, naprotiv , ali izgleda, vi se nervirate i onda bulaznite gluposti, a da se radi o smeću savršeno sam u pravu.