14 °

max 24 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Konsultacije u Crnogorskoj: Opština nema veze sa organizacijom događaja, koalicija u Budvi ostaje

Izvor: Pobjeda

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Ustavni Osjećaj vs. Konstitucionalni Sentiment

Maestralno, tako umno, jedinstveno intelektualni, vrhunski, sa stilom, smireno i iskusno, uz nrigu za otečestvo i donji dio ledja, u jednimi i u množini, da se spremi sezona, a sve dogovoreno, sinoć sam se čuo, bačili smo ruke, e viva, e viva, turistička riva i pljeskavice, bre! Sprdnja & sramota!

Tesla

Citam izjavu i smijem se sam sa sobom.Nemogu da vjerujem svojim ocima: Nemaju nikakve veze?Ko je odje lud a ko glup?Mislim da ste zavrsili svoju politicku karijeru. Koliko znaci ono "demokratija"u demokratskoj stranci toliko i ovo vase Crnogorsko: 0=0. Jednimo mi smeta sto mislite da je narod glup..

Fergi

Ako nema papira i pečata Opštine onda Opština ne stoji iza toga? Ovo je toliko smiješno i jadno da izgleda Crnogorska više neće postojati i to ne u budućim koalicijama već neće više biti ni članova.

Alx

DPS - SD - SDP su jedine partije koje se istinski bore za Crnu Goru!

Podgoricabib

Kakva smijesna konstatacija. Mislim da je vrijeme da se vise ne lazemo I da crnogorska promijeni ime u srpska

Liberal

@Alx, ti napisa da se i SDP bori za CG. Da li se to sprdaš? SDP se sada bori za novu Podgoričku skupštinu sa Rusijom, Srbijom, Amfilohijem i DF.

Šćepan

Slušajte gospodo iz Crnogorske. Provjerite uplate sa TO Budva na fantomsku organizaciju Boka??? Viđećete da i te kako ima veze! Volimo te Crna Goro!

GRAĐANSKI

A ko izdaje odobrenja za postavljanje privremenih objekatah (tu spadaju i "bilbord"-i), no Opština Budva, a to, ipak, ima nečesove veze sa organizacijom onoga zastiđa?!?

Katunjanin

E stvarno i smijesno i zalosno kako ovi "politicar"misle da je cio narod bez mozga Ali mislim da se veci dio CG naroda osvijestio i da ga nemozete dezavuisati kao do sad Budi se Crnogorski narode postuj svakog ko to zasluzuje a najvise postuj sebe i nasu Crnu Goru i njrne to jes nase legitimne interese I odgovori svakom kako i zasluzuje . osvijestio i da ga vise nemozete dezavuisat kako ste naucili