12 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dvije godine Markovićeve Vlade: S materijom nekako, s duhom nikako

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

branko

Autorovo zastarjelo i uporno insistiranje na naciji kao vještački nametnutom identitetu nas vodi ravno u propast. Umjesto inicijative za potpunim razdvajanjem tog zlokobnog dvojca i poimanja nacije kao instituta isključivo vezanog za crnogorsko državljanstvo, a u skladu sa najboljim iskustvima

branko

slobodnog svijeta, i prepuštanja vještački stvorenih "identiteta" korpusu individualnih sloboda, autor će nas svojim konceptom dodatno podijeliti i usitniti u gomilu suprostavljenih i vještački stvorenih "identiteta" što je ravno zakucavanju CG u ludačku košulju.

Duh mora oživjeti ili by...

Bravo! Odlična analiza! Duhovni preporod mora doći ili nas neće biti. Doći će neki novi momci, moćni puni novca i geografija će biti njihova. A duh će lebđeti iznad brda nekada slavnih Crnogoraca na brdovitom Balkanu. Ako ne znaš ko ti je otac i po njemu se zboriš, onda neka vrag nosi "Pradu".

Bosiljka

Identitetske politike i nema, odn, katastrofalna je! Od prvog dana je bio fasciniran Vučićevim načinom komuniciranja koga pokušava da kopira. Možda bi najbolje bilo da mu vratimo pendrek!

Slobodan građanin

Nemam većih primjedbi na sadržaj i istinitost analize g.Šukovića,ali,čini mi se da je njena svrha umotana u višestruku ambalažu. Evidentno je da g. Đukanović, u zadnje vrijeme, vodi veoma odlučnu akciju u cilju promovisanja zemlje,ali i sebe, nasuprot g.Markoviću. E,tu je svrha analize g.Šukovića.

Marjan

@Slobodan građanin Nemas primjedbi, a ne sviđa ti se svrha analize? Koju si shvatio taman kao da nijesi ni citao tekst. Boze mili koliko su Crnogorci robovi licnog i teorija zavjere.

Djuro Vučinić

@branko....to misliš na Ustavni patriotizam. Za dogovor trebaju "dvoica". Imamo li ih bez rastakanja građanske države. "Građansko" ne podrazumijeva gubljenje nacionalnog, naprotiv. Po tvome sve je riješeno ako nema Crnogoraca. Znaš branko ,izvini ali ja to zovem "fašizam"...

Djuro Vučinić

Za koncern VIJESTI sve je dobro uočeno. Jedino mi nije jasno prisustvo SDT na proslavi godišnjice koncerna,koji je maksimalno u svojoj prljavoj propagandi ubijedio Crnu Goru da je sve izmišljeno od strane Đukanovića. Sad kad je duh izašao iz boce ,i akteri samouvjereno bježe iz sudnice .

Djuro Vučinić

U potpunosti skenirana zbilja u CG. Očekivao sam više oko "duha"i duhovnog . Antena M je trenutno umjesto Vlade i cg institucija predvodnik putokaza za rješavanje crkvenog pitanja i prilike koja se ukazala na Fanarima. Da se i od prepunog stomaka bez duhovnog "povraće" pokazali su Njemci.

Radun

Neka je neko napokon napisao “Car je go”.

mr

Kulturno... Civilizovano... Izuzetno tačno i analitično... Kako će biti shvaćeno, zavisi od puno čega !!!