16 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

PACIFIKOVANJE ISTORIJSKIH ISTINA

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

ja

uh! to je to! samo ne znam čita li ko treba.

A šta ćemo braniti ako ne sopstvo

Samo još da citiram Čerčila kad su mu predložili da uzme pare od kulture(čitaj identitet) za rat, a on im odgovorio:"A šta ćemo onda braniti"! E to kad shvati naša Vlada, akdademija, pomiritelji u trgovini bilo koje vrste, Crna Gora će imati svoju suštinu i svoju odbranu neće joj se onda prijetiti!

Katunjanin

Tacno koncizno i jasno svakome ko oce da razumije i ko se ne drzi "samo svoje istine " Nazalost toliko su ove stvari ocigledne da ih i obicni gradjani ,vide i razumiju,pa i oni koji ih ne umiju ovako koncizno i precizno pobrojiti i imenovati Problem je izgleda do onih kojima je u opisu posla da o tome vode racuna (zato su valjda birani )prave naivni i neznaveni a dobrodusni kosmopoliti Dokle vise ?

Artjom

@Sekula, Zanimljivo kako su velikosrbi senzitivni na desnicu. Ovo ti Sekulice desno, a Amfijeva atofekalnost i pravljenje WC od spomenika komitima ti politički korektno. A patriotizam ti bjelaški teror, klanje i mučenje Crnogoraca. Raspitaj se, sram te bilo, šta je rađeno Milosavu Bojoviću.

Fundina

@Artjom, A što je vojvoda Mirko uradio Kučima mojim. Pa mu podigoste spomenik nasred Podgorice.

Bili

@Fundina Ti bi Fundina, izgleda, radio isto sto i Kalabic, a da ti Mirko Petrovic bude alibi.

Sociolog kulture

Nacionalisti se otkrivaju onda kada postanu nervozni i ne mogu da sakriju svoj jad i žuč ,tj mržnju.Postoje jako dobro urađeni psihološki portreti nacionaliste.

Artjom

@Fundina, Zavisi o čemu govoriš, o lažljivim interpretacijama beogradske propagande ili o onome što se stvarno desilo. Stvarno je crnogorska regularna vojska kaznila otpadnike od Cetinja koji su se priklonili skadarskom paši i koji su zlostavljali Bratonožiće. Uz minimum represije i žrtava.

Nikšićka gospoda

Ko treba da čita. Eto,čak ni Analitika ni CDM nijesu prenijeli Darkov komentar,jer je sa puno negativnog naboja, sa jasno ekstremnim porukama ,

Vladimir

Savršeno, gospodski, uzdržano iako vjerujem da nije bilo lako birati riječi povodom neki tema. Civilizovan odgovor na anticrnogorski bijes i primitivizam.

Buk

@Fundina, zato sto su tvoji kuci- Drekalovici shurovali sa Skadarskim turcima a nisu sceli sa Cetinjem, zato sto su porucivali Knjazu Danilu da im posalje zenu da mu naprave Petrovica- sa kosora, Starokuce niko nije dirao... Rasovicu, ne Bidni avetno .

štrbina

Nije u pitanju anticrnogorstvo izvana to je crnogorski narod pokazao kad je bio 'bez iđeikoga i jedna slamkameđu vihorov'.Ovo je veićinska pogan u vrh vlade i države sve zakukukuljila-ugurala zlotvore crmogorskog naroda u Skupštinu.Tako da lakše pelješaju svoj narod i od njih istiih opstaju na vlast

Jovo

Artjome,đeca i žene koje su ubijali crnogorski vojnici su ti otpadnici?