13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

DPS: Knežević pogazio sve ljudske norme, jasno je da nema povlašćenih

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Cuvari naseg postenja

VI niste vidjeli snimak? Dakle problem je snimiti kad neko vrsi krivicno djelo, a nije problem vrsilac krivicnoga djela?

danilo

Sve je to super, istog ste soja. Samo ste zaboravili da pomenete "konverziju". Za sve ove godine ste mogli naučit da pišete saopštenja, a ne da se "pravite mrtvi" i mijenjate teze.

Maksi

Saopštenje 0. Ne mislite valjda da vjerujemo u ovo što pišete. A i vi i df i ovaj nesrećni Knežević ste spremni za sud naroda, jer vam ovi sudovi izgleda neće ništa.

Nataša

Knezevic je dokazao ono sto se sumnjalo, da je s DF u saradnji jos od satorskog naselja. Sastajali su se sa njim i Jovicevicem u Beogradu. Kako ga njegov svojta Milan Knezevic titulira sa “ profesor”. A radi se o ocajniku, poznatom po strahu i beskrupuloznosti.

Matija

Dobro su ga opisali, po Crnoj Gori ce se prepricavati nesojstvo Knezevica.

Janko

Ja se secam Knezevica jos kad je imao koju stotinu vise kilograma, jurio Mila, svuda, ulizivao se, maltretirao covjeka da se slika sa njim. Odlicno su napisali da ce ga crnogorsko drustvo prezreti. Pi.... Ali ima on svoju rezervnu domovinu.

bogoljub

Najgluplje "vadjenje" koje sam ikad procito... ustvari oni se nijesu ni pokusali izvaditi no ispiraju mozak nebulozama ka i vazda... najgore sto ce ovo kod zaludjenog dps naroda proci

slava

"Jer, da li je neko nešto uradio, nekad konvertovao neki novac, nema nikakve veze sa činjenicom da je Tužilaštvo optužilo čelnike DF za pokušaj izvršenja teškog krivičnog djela". naravno da nema, vi sve mozete i vama niko nista ne moze, pa i da setate okolo sa hiljadama dolara i konvertujete po ulici...

Radmilo

Zar ne rijece Knezevic da ce da dodje i da da svoju odbranu samo da zavrsi to sto ima u UK? Ostavio svoje zaposlene, blamira se sa nekim montazama i slikama, zaigrao se... bas nedostojno i blamantno.

Pedja

Sramno na sta je spao dk da u ovim godinama ovo radi.. I to prema ljudima koji su mu sto puta pomogli..

Mara

Gospodin Djukanovic je zrtvovao Marovica i Mugosu kad je vidio da su se osilili,a znamo da su to bila dva najjaca covjeka CG posle njega..malo si se zaj*bao Dule...ali imas Pipuna i kompaniju,oni ce ti pomoci...

Pravda!

Gledao sam svojim očima dok je AKC izgrađivao. Došao Duško i naredi jednom iz njegovog obezbjeđenja da mu ocisti cipele pred sto ljudi! Pi gadluka toga. Nadam se da ce u KPdom on čistiti cipele zatvorenicima.

Aristid

Jos jedan uzaludni pokusaj destabilizacije Crne Gore. Bezidejna i bespomocna opozicija ima novog lidera, Duska Knezevica, moralnu gromadu, koja ce im ostvariti sve bludne snove i zelje...

Milija

Vidim najavljuju da ce Knezevic nesto pricati sjutra o Misku Vukovicu, a bas to je DF na presu danas najavio. Kakva koordinacija, eto nama buduceg predsjednickog kandidata DF!

Mijo

Mene ne bi cudilo da je Knezevic instalirao kameru u toalet u svojoj kuci? Nista me ne cudi nakon onog posrnuca.