22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Predsjedništvo DPS: Protesti politički motivisani skupovi, razgovori mogući bez ultimatuma

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Tommy_h

Da se pravim kompromis sa opozicijom? To sto vjeciti gubitnici nijesu u stanju da se pomire sa lozim izbornim rezultatom je njihov problem, koji treba da rijese, a ne da pomamljuju narod da izlaze na proteste, i da pokusavaju preko njih da sruse vlast.

Marelica

Iza protesta stoji opozicija, to je vec svima jasno. Uloga gradjana jeste da izlaze na ulicama i da podrzavaju plan propale opozicije, jer oni nijesu sposobni sami da regularnim putem na izborima ostvare zapazen rezultat. Zalosno je sto se gradjani koriste zarad sebicnih interesa opozicije.

Svetlana_TV

Da nije smijesno bilo bi zalosno. Opozicija je umislila da moze da postavlja uslove i zahtjeve, jesu li oni svjesni svojih izbornih rezultata? Treba ocigledno neko da ih podsjeti

Kinez

Frustracije opozicije polako isplivavaju na povrsini, pokusavaju na sve nacine da se docepaju vlasti i da sa politicke scene izbrisu dps. Oni su vodjeni svojim sebicnim interesima, a gradjani su im jedino potrebni da bi preko njih pokusali da vaninstitucionalno sruse vlast.

goran1978

Niko nikog uslovljati nece niti se to smije uzeti o obzir, drzavom se ne trguje iako bi rado htjeli ovi iz opozicije ali dok je dps nece moci.

oliver14

Ja se sjecam da kad su bili oni protesti 2015.godine da se bila napravila radna grupa oko izbornog zakonodavstva koje je trazila opozicija i znate epilog svega toga, opozicija se nije pojavila! Toliko koliko je niima do razgovora.

Kosta

E vala prvo protestvuju pa onda oce da nam uredjuju pravila u drzavi koju ni ne postuju, e zaista nece!

Vitinka

Opozicija vapi za vlascu to se vidi zato i idu po Beogradu i uzimaju pare od Dake Davidovica da bi ovamo izasao im narod pa onda ih Vijesti usnime lijepo naprave kadar kao da je izasla Evropa na ulice a ne saka ljudi i onda samo lazu javnost!

ines23

A dzabe je opoziciji sve, nikad funkcija gledati nece jer nikad za njih narod nece glasati i to im je kazna najveca.

Stefo12

Zanimljivo kako vecinom na proteste pozivaju ovi sto ne mogu cenzus da prodju,dok becic koristi situsciju kao pripremu za konvencije pred te vanredne izbore kojj se nece desir sigurno

Liberal

Pa ja ne vjerujem da bi ovi likovi koji nisu mogli vise od 2 mandata izvuc sad da budu dio vlade ,alo sdp snp ura i ostali ,ima li normalnih odje ?

Leart

Znaju li ovi iz opozicije da mi imamo google da vidimo kolko su kad glasova imali ? A kolko vidim dps ih dere od 90ih za po 10-15% ,tako da im ova prica o kradji izbora ne pije vodu