15 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Marković: Prisjećajući se nedužnih žrtava i tragičnih dešavanja 1999. moramo biti svjesni važnosti jedinstva i sloge

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Tommy_h

Nasa drzava, kao dio saveza tada nije mogla da utice na desavanja oko sebe, ali sada je vec drugacije. Sigurnim korakom koraca ka EU, usvajajuci zapadne vrijednosti, a sto je najvaznije o svojoj buducnosti odlucuje sama.

Aleksandar Nesovic

Zašto agresiju nazivate intervencijom? To je ono što mi najviše smeta kao i činjenica da se Nato nikada nije izvinio za razaranja infrastrukture i nedužne žrtve. Ovo se nikada ne smije zaboraviti.

Fahro

@Aleksandar Nesovic Pa naravno da je bila intervencija. Mi,tadasnja Jugoslavija bili smo agresori.A NATO je intervenisao.To je istina,naravno da jednoj grupi u regionu ne odgovara ali je istinita!!!

goran1978

Bombardovanje je bilo zato sto smo bili sastvni dio drzave dje je Milosevic vodio pogresnu politiku, i zbog toga mi smo bili kolaterala.

Kosta

Sreca Crnoj Gori je bila ta sto da nam nije bilo Mila i njegove politike tada kad je krenulo bombardovanje, ko zna kako bi CG zapravo zavrsila.

Vitinka

Jedinstvo i sloga je ono sto ce svakoj drzavi donijeti dobro i na cemu treba da se radi!

Kinez

Markovicu, mi Crnogorci razumijemo sto zelis reci, i saglasn sam u potpunosti da bez jedinstva i sloge ne mozemo da ocuvamo nezavisnost ove drzave, i da omogucimo nasoj djeci bolji zivot nego sto smo ga mi imali prije 20/30 godina. Ne treba da dozvolimo ni opoziciji ni bilo kome drugo da nas ugrozi

Boki78

Da je Crna Gora tata bila nezavisna ni jedna bomba ne bi pala na nasu teritoriju. Sve je to zbog miloseviceve pogresne politike

ivona29

Treba ici naprijed i gledati u buducnost. Proslost se ne moze promijeniti, ko ostaje u proslosti ne mozee napredovati. Treba gledati naprijed.

Enesa

Jasan je cilj da nas opozicija vrati u period prije 2006.god, da nasa drzava izgubi mogucnost da o svojoj buducnosti odlucuje samostalno i da budemo privezak Srbiji.

eva234

Za nasu zemlju je clanstvo u NATO dobro, dobro je biti dio najveceg sistema bezbjednosti. Sto je bilo, bilo je. Treba ici dalje.

Jana

Nezavisna smo drzava, daleko smo dogurali u odmosu na prethodne godine... Mora se ici dalje i napredovati...

Dana

Ne bi nas bombardovali da ovi nasi nijesu izasli i govorili bacajte i na nas... Vazda smo zbog drugih i krivice drugih i mi stradali. Ali dobro, to je proslo. Valjda smo se opametili i naucili da treba idemo dalje i gradimo svoju drzavu kako mi zelimo.

oranz

Tacno, i Njemacka da je posle rata ostala takva kakva je bila ne bi danas bila jedna od najvecih evropskih sila. Mora se dalje ici i napredovati.

Edi89

Tada Crna Gora nike odlucivala o svojoj sudbini i nije se pitala o NATO intervenciji , zato danas je clanica alijanse i vodeca zemlja u procesu eu integracija