13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Krstionica svijetle budućnosti

Autor: Antena M

  • viber

danilo s.

Bravo Slobodane. Sve je jasnije da iza ovih protesta stoji - kao i iza svih napada na CG - Amfilohije i njegove popovske i kvislinške brigade. Sreća što nema tenkova - CG već ne bi bilo? A i to dolazi? A naša vlada samo pokazuje nemoć (ili ne želi?) da zaustavi ovog pomahnitalog fundamentalistu?

mr

@danilo s., bravo Slobodanu, a bravo i tebi!

zordan

Crna Gora i njene institucije polako gube bitku protiv najmracnije ideologije u poslednjih pola vijeka u Evropi . SPC koja je aminovala mnoge zlocine 90-tih na Balkanu , zagadjuje nas kulturoloski i duhovni identitet ,sa ciljem izazivanja sukoba i haosa u CG.

Tarik

Iza napada Amfilohije, a ispred napadaca Vijesti... krce im put crnom propagandom. Sreca, jer je kancern Miska Perovica unistio svakoga kome je pomagao.

Martin

okupatorska sekta.spc u cg je Zlo...

Z.Stanišić

@danilo s.,tako obraza imali i ti Danjo i Bobi iz Beograda koji se vas polomi u komade da piše po crnogorski.Veliš stoji Amfilohije iza protesta to zboriš i tenkova se plašiš.Ako postoje kvislinzi u ovoj nesretnoj zemlji onda do to ti Danjo i ovaj bivši hipik iz Beograda.Mtš ološ!

CiNick

@zordan, Da bi gubila bitke vlast ih mora najprije vodit. Umjesto bitaka imamo saopštenja ili eventualno policijske performanse tipa "mi oćemo, ali oni ne daju". Vlast NI JEDNOM nije ozbiljno ni pokušala stat na put ovijem antihristima.

danilo s.

@Z.Stanišić, G. Stanišću - hvala. Vašim odogovorom potvrdili ste moje mišljenje o velejsrpskom klero-fašizmu - banalnost zla?