13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Oboren rekord po broju razvoda: Razvode se i zbog svekrva i tašti

Izvor: Dan

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Milan

Ovo za svekrve i tast\taste mi je poznato.. Moj tast se svako jutro raspituje kao u policiji... Milo mu je da zna dje je cija kokoska jaje snijela...

maki

najveci problem nije razvod, nego nesređeno društvo i primitivni sistem crne gore, koji umjesto da štiti majku i djecu nakon razvoda, i bahate očeve primora da redovno plaćaju troškove za život, ovaj bolesni sistem im dodjeli neku mizernu alimentaciju, koju ni ne plaćaju? ako si već nesoj i nećeš da pomažeš bivšoj ženi oko djece(onda jadna crna goro) ti pritegni te bahate i neodgovorne

mr

@maki , ima li mozda malo krivice i kod tebe. Kako si mogla da se udas za takvog, đe ti oči bijahu, rekla bi moja pokojna majka.

Nije lako

@maki, nije baš tako sve.. Postoje i drugi primjeri, nažalost bio sam im svjedok. Gdje je žena varala muža, ništa radila nije, nakon razvoda je nekako dobila starateljstvo, djeca i dalje zive kod oca jer je on u boljoj finansiskoj situaciji. A ona trosi alimentaciju svaki mjesec ko zna dje.

Bosko M

Ako Bog dâ, dogodine da zaokružimo na 1.000 pa nek mamlazi od muževa puste žene i majke da rasturaju porodice. Problem je u sve manjem broju pravih muškaraca. Žene održavaju domaćinstva, rade i podižu same djecu dok muževi u suknjama sjede kući i čekaju da im neko obezbijedi posao iz snova!