14 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Košarka

"Evo ih Šiptari": "Topao" doček naših košarkaša već na aerodromu u Beogradu

Autor: Antenam M

  • viber

Istinoljubivi

Sta reci na ovaj vas tekst. Jadan i bijedan. A istorijske cinjenice poznajete taman kao i Istinu! To smo cekali, da nas vi novinari propalog portala edukujete kojeg su porijekla Karadjordjevici. Za vasu info, 80 posto danasnjih Albanaca su poarbanaseni Srbi. A vi montenegrini u misje rupe! Shiptari!

Baron

@Istinoljubivi Ako budes vise citao knjige, a manje pisao komentare po portalima, saznaćeš da se Karađorđev otac zvao Jovan ( Đon) Mršin Klimenta i da je Sv Kliment bila slava Karađorđevica da pred kraj 19. vijeka. Onda su je promijenili upravo da bi sakrili albanski korijen.

gost

@Istinoljubivi, Da si me sto uvrijedio, obrnuo bih ti i drugi obraz. Ovako, reci cu ti samo - dobro...

zordan

Vec na aerodromu prvi znaci fasizma . Nek je vjecna CRNA GORA !!!

Mijo

@Baron, Od kada to Albanci slave krsnu Slavu? Karadjordjev otac nije Šumadinac, ali je Srbin iz tadašnje Južne Srbije (Sjeverne Makedonije) pretpostavlja se iz okoline Ohrida, gdje je često slavljenje Sv Klimenta. Ili vi mislite da sve teritorije južno od Srbije pripadaju Albancima?

JOKO R. sa Veruše

@Istinoljubivi,Sasvim te razumijem momče,kad ovaj cijenjeni portal nazivaš propalim portalom, jer ti potičeš iz sredine đe se čita Informer i ostalo smeće.Zato si od istine i ljubavi ti predaleko.Kani se kukavče toga jer ćete kroz život ta tvoja naivnost skupo koštati.

Herceg Novi

@zordan, pa zar si nešto drugo očekivao od fašista, koji imaju problem sa kim god da igraju.. Bilo da je iz HR, BH, CG, njima su svi izdajnici. A normalan bi se zapitao, pa zar je moguće da niko ne valja ili je vjerovatnije da je problem u njima kompleksašima..

goran

zašto se pridaje značaj nekoj budali koja lijeci svoje komplekse čemu ovaj snimak budale koje verbalno vrijedjaju biće uvjek dok ne ulaze na teren i pluju sve živo može se trpjeti ovo je balkan

Knjaz Danilo

@Mijo,Krsne slave su obicaji i kod crnogoraca i albanaca katolicke vjeroispovjesti ako to nijesi znao.A to je srpski obicaj isto kao sto je pravoslavna godina srpska ,jos jedna laz.

Mijo

@Knjaz Danilo, Za Crnogorce se slazem, za Albance ne. To mozes da naglabas nekom drugom, ali ja sam iz Ulcinja i ovdje Albanci katolici slave Imendan, sto je potpuno druga stvar od Krsne Slave.

Veverica

@Mijo,u selu Spinje ima albanska familija koja mslavi slavu...letnji sv. Nikola