21 °

max 21 ° / min 9 °

Subota

27.04.

21° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Varnava Rosić, antisemita i ljubitelj Hitlera, četnik, ima trg u Pljevljima. Postaviće mu i bistu?

Autor: Antena M

  • viber

Mrdak

OVAJ bradonja baraba nacistička je sramota za pljevlja...... trg i bista!!!!!sprdanje sa oniolikim crnogorskim antifašistima što 41 izgiboše na pljevlja

Antifašista

Ako smo još uvjek antifašisti onda ovo treba osudit i preimenovat ime trga a sve koji su bistu planirali kaznit!

Pljevljak

U što se pretvara SPC u nacističku partiju, ne vjerujem... Ima li vlasti da ovo zabrani i taj trk preimenuje u neko humano ime?

vuko

Dajuci podrsku izgradnji biste ovom fasisti, Habic bruka svoje sunarodnike islamske vjeroispovijesti. A dps u Pljevljima bolje da se preimenuje u df. Ovo je sramota. Dokle ce licnosti koje su radile protiv Crne Gore i Crnogoraca dobijati ulice i spomenike. Ovo je sve uvod da se jednog dana podigne spomenik, znate vec kome. To bi bila smrtna kazna Crnoj Gori. Ali branicemo je.

B. Polje

Kakva sramota, kako je moguće da tako nešto prođe???

!!!

Interesantno je kako nadju nekog kret..a za par stotina eura da pokrene ovo i neke slicne gluposti.Isto je sa ovim Dzemalom Perovicem koji se zapleo ko pile u kucinu.Odmah stopirati sve!!!Eto im Serbie pa neka mu tamo prave spomenike.

mr

Kad može pop Maca za sveca SPC, koji je komšije klao i macom ubijao, može i ovaj... Što crnje, a Risto mu još udari i crni lak, za raju se lijepi kao ludo!!! I Hitler ce da osvane jedno jutro, samo da mu nađu lokaciju!

MAG

Cemu se cudite!? Koliko ulica ima srpskih poznatih licnosti u Pljevljima! Da nema mozda ulica sa imenom kralja Nikole? Koliko mi je poznato-nema, ali, kralja Petra ima, itd!?

vuko

Apsurd je da jedan gradjanin Pljevalja islamske vjeroispovijesti pokrece inicijativu podizanja spomenika jednoj kontroverznoj srbijanskoj istorijskoj licnosti koja je predstavnik iste one cetnicke politike koja je ubijala i progonila pljevljake muslimane i ostale. Sta jos mozemo ocekivati nakon ovog poteza? Da neko od muslimana zatrazi spomenik drazi mihailovicu?! Pljevlja i Herceg Novi, ruku pod ruku a ti Crna Goro i dalje zmuri.

Crnogorski pecat

Ovo je strasno kuda ide ova nasa zemlja? Je li moguce da je gradjanima svejedno sto ce im i ko ce im biti uzor? Ima li zakona i vlasti koja ce zabraniti pravljenje obiljezja fasistima, osvajacima i rusiteljima Crne Gore? Vladimire Jovanovicu, Vi ste DRAGULJ na srcu svakog pravog Crnogorca!

Цетињски

Које "ботовање"...Па сами смо се уверили колико је зло комунизам, а патријарх се борио против њега.Почасна стража... Четници... Па четници су били регуларна војска у крљевини Југославији,шта је ту чудно... У четницима су били војници свих вјера.Састанци са Хитлером.Па то је било прије рата зар не...

Śole

Super! To otvara mogućnost da se uspostavi linija sa Izraelom i organizuju turističke ture u Pljevlja. Stavite uz njega i spomenik Nikolaju Velimiroviću da Izraelci mogu da dolaze na hodočašće. Bravo DPS super vam je ideja pomirenja sa fašistima. Pa jes, treba da prevazidjemo podjele. Ma super!

Grbalj

Neka Pljevlja baštini četničku i nacističku ideologiju pa će daleko dogurat...

Milomir

Mnogo površnih i nepotrebnih komentara. Mnogo osuda bez iti jednog argumenta. Sigurno je da je mladi kolega sjajan i čovek i hirurg. Dobro ga poznajem. Taj njegov predlog , kada bi ga razumjeli, mnogo znači. Kolega je sadašnjost grada koji nestaje. Mogao je otići kao mnogi što su. Podržavam ga.