22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Dačić: Treba li onaj ko podržava Podgoricu da i dalje ima srpsko državljanstvo?

Izvor: Beta/N1

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Sonja

Dobro Dačiću !?Trebaju li ovi u Crnoj Gori da imaju Crnogorski pasoš!?Neće vam uspjeti. vas sto hiljadaa šta ćemo sa onim( 160 000 hiljada Crnogoraca u Crnoj Gori !? Zna se šta je većina !? Podji ti kod Jorgovanke da ti objasni da je 160 hilj. vece od 100 hilj. Ovo nije BIH pa da palite narod .. !

Zaro

Pravac Žitorađa, ispod šatre i udri!

maestro

Bravo Dacicu, evo konacno da i ti kazes nesto pametno. Svima koji podrzavaju Beograd oduzeti crnogorsko drzavljanstvo i tretirati ih zakonom o stranim drzavljanima. Taman da pocinemo od ovih veljesrba. Da je vjecna Crna Gora !!!

bosiljka

Znači "šlager pevač" Crnogorce u Srbiji naziva građanima crnogorskog porekla, a Srbe u Crnoj Gori Srbima! Fukara! Neće im smetati da prave nove Hrtkovce po Vojvodini!

Državljanin Crne Gore, JMB poznat redakciji

Oberšturmführer Ivica / Dačić, doglavnik glavnog Spasitelja / ište veću količinu / žutijeh traka, može i crveno-žutijeh / (ako nijesu dibidus žute, / manje su fašitičke) / Dačić Ivica, upravotelj konc-logora / U pokušaju / Ima li idje iko išta da mu reče / Makar bio i naš ministar vanjski / Možda?

Eurodizel

A eto, dobri moj Dale, poneki vam, izgleda promakne... ne isperete ga dobro, prema načertanijskim uputstvima... izgleda ne radi recept iz XIX vijeka, morate to ažurirat...

Boka

Je li ovo onaj te mu ne dizu rampu na GP-Dobrakovo?

Čaj u 11

Fašistički ispadi, kao ovaj, bojim se, neće skrenuti pažnju građana Srbije sa Kosova, Jovanjice, Krušika...džaba ste krečili.

Labud Dabanović

Pa kud će višeg lažaova od naroda koji je pristao bit protiv svojeg narod a legao da ga neprijatel množi i neprijatelju rađa vojnike i sluge punih 15 pokoljenja.Pa Daćiću fino znaš da je u predke tvoje i tvojeg naroda prije 500g kucalo srce srpskog naroda vjekovi bi im prelivali pobunama i ustancima

Zadrigli fasista

Vrijeme je da se uvedu Sankcije srbiji, da se malo primiri. I vrijeme je da mi malo sa komentarisanja predjemo na djela. za pocetak, bojkotovati srbijansku robu i markete koji uvoze srbijansku robu. U Voliju sam cak vidio i Legijinu knjigu. Sramota.

Mne

Jednostavno vratit okuoirane Crnogorske Svetinje.Onda moze razgovor ..Sve drugo CG je na gubitku

Zoran

Moram da primetim da ste izuzetno jaki i slozni, uspeli ste da nakupite cak 12 komentara .... Ostale verovatno admin blokira posto nisu po volji tako da vise od 12 nije moglo da se nakupi. Crna Gora i Srbija to je jedna familija!!!

Komšo

@Zoran na ovom portalu Zorane se ne dijele sendviči ....idi na Vijesti.in4s, danas su ti mrsni sendviči.