Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Supruga ubijenog Slobodana Šaranovića: Ako budem pričala mogli bi da stradamo moje dijete i ja

Društvo

Comments 0

Supruga ubijenog Slobodana Šaranovića: Ako budem pričala mogli bi da stradamo moje dijete i ja

Izvor: Blic

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Supruga ubijenog Slobodana Šaranovića, Gordana, svjedočila je u nastavku suđenja za ubistvo beogradskog advokata Vladimira Zreleca.

Pred Višim sudom u Beogradu juče je nastavljeno suđenje za ubistvo advokata Vladimira Zreleca za koje je okrivljen Vladimir Šaranović.

Supruga Slobodana Šaranovića, inače rođaka optuženog, pojavila se pred sudom i ispričala u kakvim su odnosima bili ubijeni advokat i njen pokojni suprug. Kako je na suđenju ispričala Gordana Šaranović, dugogodišnja saradnja između advokata Zreleca i njene porodice okončana je jer Zrelec nije obezbijedio prisustvo advokata na Šaranovićevom saslušanju tokom istrage koja je u Crnoj Gori vođena protiv njega, iako je to bio dogovor, te je njen pokojni suprug bio ljut i razočaran.

"Samo su se razišli, ništa spektakularno se nije desilo jer je i Slobodan u tom trenutku u pritvoru. Ja sam otišla kod Vlada, uzela predmet i to je to", rekla je ona.

Sudija je tražio da potvrdi da je pokojni Šaranović napisao pismo koje je supruga pokojnog advokata Anja Zrelec predala policiji, što je ona i učinila. Upitana za navode iz pisma da je neko njoj lično prijetio, Gordana Šaranović je odbila da o tome govori uz obrazloženje da se plaši da bi mogla da bude u opasnosti.

"Ako bih pričala o tome, mislim da bih mogla da izgubim život, i to ne samo ja, već i moje dijete", rekla je Šaranovićeva.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR