Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Darmanović primio ambasadora Bingulca u oproštajnu posjetu

| Postavio/la: Marija Mitrović

Darmanović primio ambasadora Bingulca u oproštajnu posjetu

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori Zorana Bingulca, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

"Šef crnogorske diplomatije je zahvalio ambasadoru Srbije na dugogodišnjoj saradnji, pozdravljajući intenzitet i sadržajnost bilateralnih odnosa između Crne Gore i Srbije. Na toj liniji, ministar je posebno istakao dinamiku saradnje na ekonomskom planu, imajući u vidu da je Srbija naš najveći spoljnotrgovinski partner.

Ambasador Bingulac je izrazio zadovoljstvo svojom diplomatskom misijom u Crnoj Gori, uz posebnu zahvalnost na profesionalnom odnosu i sveukupnoj saradnji sa crnogorskim kolegama. Istakao je da je tokom mandata u Podgorici bio posvećen afirmaciji političkih kontakata između dvije zemlje, te u tom kontekstu, apostrofirao značaj frekventnih susreta na svim nivoima", navodi se u saopštenju.

Sagovornici su razmijenili mišljenja o značaju nastavka političkog dijaloga i intenziviranja saradnje u oblastima od obostranog interesa.

Ostavi komentar

0/300