Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Otašević: Objavljen samo dio snimka iz Delte

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: rtcg.me

Otašević: Objavljen samo dio snimka iz Delte Foto: Screenshot

Novinar dnevnog lista "Dan" Vladimir Otašević reagovao je povodom snimka incidenta iz Delte, koji je objavio Portal RTCG a prenijela Antena M, navodeći da je snimak prekinut i da je sakriven dio gdje ga, kako navodi, tjelohranitelj biznismena Zorana Ćoća Bećirovića, udara ramenom.

Javni servis objavio je snimak u kom su akteri Otašević i tjelohranitelj Bećirovića Mladen Mijatović.

Reagovanje novinara Otaševića prenosimo u cjelosti:

Na originalnom snimku iz TC Delta u 15:58:26 sekundi - tjelohranitelj Zorana Bećirovića me hvata rukom za zadnji dio vrata. To se vidi i na objavljenom snimku na Portalu RTCG. Nedugo nakon toga snimak na RTCG prestaje i nakon toga nije objavljeno šta se dalje dešavalo.

Tačno u 15:59:28 sekundi na kamerama se može vidjeti da se tjelohranitelj Bećirovića vraća i udara me ramenom u grudi.

Taj snimak postoji, gledao ga je i urednik "Dana" Nikola Marković. Tužilaštvo me je saslušalo juče kao svjedoka, a ne kao oštećenog da mi taj snimak ne bi dali, ali i ostale snimke koji oslikavaju incident u TC Delta.

Dakle, suština je da je snimak objavljen na RTCG prekinut i da je sakriven dio gdje me tjelohranitelj Bećirovića udara ramenom.

Inače, i ovo što se vidi na snimku, koji je objavljen na Portalu RTCG, dovoljno je da se vidi da je u pitanju maltretiranje i hvatanje za zadnji dio vrata mene kao novinara, koji je radio svoj posao i samo slikao na javnom mjestu.

Takođe, od pokretnih stepenica na snimku objavljenom na Portalu RTCG, ne vidi se tužilac Šoškić, koji je tu sve vrijeme stojao i nijemo gledao i slušao uvrede na moj račun i maltretiranje. To se sve može vidjeti na ostalim snimcima, koji su dostavljeni policiji i tužilaštvu.

Ostavi komentar

0/300