11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ko je vođa škaljaraca, likvidiran u Atini?

Hronika

Comments 0

Ko je vođa škaljaraca, likvidiran u Atini?

Izvor: Novosti

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Podgoričanina Stevana Stamatovića, koji je večeras sa Igorem Dedovićem likvidiran u Atini, povezivali su sa likvidacijom Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, ali i sa navodnim planovima za ubistvo i predsjednika Srbije, a tada premijera Aleksandra Vučića.

Vođe škaljaraca večeras likvidirane u Atini

Stamatović je tada reagovao na pisanje srpskih medija, koji ga dovode u vezu sa najtežim krivičnim djelima počinjenim u Beogradu.

Prvi snimci iz Atine: Likvidacija škaljaraca u 30 sekundi

Stamatović je naveo da je u trenutku kada je ubijen Sale Mutavi u Beogradu bio samo turistički, a njegov zastupnik je negirao povezanost da ovim slučajevima.

Kako bi sve razjasnio šta se događa on je tada saopštio:

"Osim sto sam turistički boravio u Beogradu, sa tim gradom i kriminalnim aktivnostima u njemu nemam nikave veze. Ponajmanje sa ubistvima i pripremama atentata na srpskog premijera i njegovog brata. No, uprkos tome, mediji, ne vodeći računa o onima o kojima pišu, igraju se istražitelja i obmanjujući javnost "rješavaju" ubistva i pokušaje atentata, targetirajući me kao direktnog učesnika u tim krivičnim djelima. Isto kao što su mene izabrali, mogli su bilo kog čovjeka koji se uklapao u prljave planove interesnih struktura, željnih da me predstave kao državnog neprijatelja. Zato se nadam da će jednom morati da objasne istražnim organima za čiji račun skreću istragu u pogrešnom pravcu i koliko su plaćeni ti, očito naručeni tekstovi. Koliko je ozbiljno ono o čemu pišu, pozivajući se na "izvore iz istrage" najbolje pokazuje to što me nijedan državni organ Srbije ni Crne Gore nije kontaktirao, niti je za mnom raspisana potjernica", navedeno je tada u njegovom reagovanju.

Stamatović je "novinarskom maštom" nazvao njegovo povezivanje sa zagoričkim i škaljarskim kriminalnim klanovima.

"Kada o nekome ne znaju ništa, novinari onda puste mašti na volju i ljude ubacuju u klanove. Nije mi jasno kojom metodologijim biraju koga ce svrstati u koji klan, ali ni sa jednim nemam veze", napisao je Stamatović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR