13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kompanija "Voli" nagradila 60 najboljih radnika

Izvor: Foto: Antena M/Dejan Lopićić

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 1

Kompanija "Voli" nagradila 60 najboljih radnika

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Kompanija Voli danas je u svom restoranu ''Bar 49'' u Super Voliju dodijelila nagrade za 60 najboljih radnika iz maloprodaje, logistike i Volijevih restorana.

Nagrade je uručio Dragan Bokan, direktor kompanije Voli.

Kompanija Voli je juče proslavila 24. rođendan, i tim povodom okupili su „najbolje od najboljih“, u želji da radnike koji su se pokazali kao najbolji saradnici svojim kolegama, najbolji iz ugla potrošača, kazala je PR kompanije Voli Olivera Šuškavčević.

"Nagradili smo ukupno 60 radnika maloprodaje, restorana, magacionera, logističkih centara, vozača, i ono što ih očekuje to je povećanje plata u izosu od 10%, vaučer od 100 eura i jedna posebna plaketa, za koju se nadam da će naći posebno mjesto u njihovim vitrinama. To jeste sitnica, ali i znak da cijenimo i podržavamo njih i njihov rad, i da smo otvoreni kao firma koja ne samo da brine o zaposlenima, već i želi da brine i o njihovoj djeci“, kazala je Šuškavčević.

Kompanija Voli, kaže Šuškavčević, podržava zakon o neradnoj nedjelji

"Naravno, kada se podvuče računica, jasno je da će pazari biti manji, da će se tu negdje reflektovati na ukupan biznis, međutim, benefiti koje to donosi, prevazilaze sve što može da se navede kao nedostatak. Žao nam je zbog potrošača koji su navikli da trguju nedjeljom, međutim, jako nam je važno da naši radnici imaju tu nedjelju kao slobodan dan sa svojom porodicom. Do sada se nijesmo odlučili na taj korak, jer kao što znate i mi se borimo sa konkurencijom, i prosto dužni smo da brinemo o svojim zaposlenima i da im obezbijedimo redovne i sigurne plate, tako da nije bilo mjesta za takve odluke, prije nego što je odluka zvanična, i odnosi se i na našu konkurenciju“, istakla je Šuškavčević.

Imena nagrađenih dobitnika

Maloprodajni sektor: Biserka Babović, Svetlana Radulović, Radoša Tubušković, Milka Marković, Slobodanka Pejović, Zorana Gvozdenović, Kumburović Sanja, Darko Drobnjak, Ljubinka Joksimović, Sandra Karabasić, Valentina Papović, Mašanović Stojanka, Slavojka Vasović, Jana Vojičić, Marta Petrušić, Danijela Vukčević, Vesna Brajvkoić, Vesna Berišić, Milka Ostojić, Svetlana Pavićević, Slavica Balšić, Vesna Bošković, Blagoje Manojlović, Žaklina Vuksanović, Svjetlana Vukanović, Lela Vučkević, Radovan Vujičić, Dijana Mračević, Peđa Branković, Ljiljana Vasović, Stanka Kumburović, Rodoljub Golubović, Nervić Peco, Bojana Dožić, Miodrag Vojičić, Ivica Neđeljković, Violeta Dašić, Saša Micković, Safeta Hodžić, Dejan Gogić.

Logističko distributivni centar : Milo Radulović, Nikola Markuš, Svetlana Radović, Stevan Mudreša, Luka Pekić, Mladen Jovićević, Miroslav Jovanović, Ivana Kasalica, Ivana Milatović.

Najbolji šefovi smjena i pomoćnici glavnih šefova: Zorica Strugar, Danijela Kostić, Lana Popović, Slavica Vukčević, Dane Andrović, Dejan Petović, Feitović Nermina, Kata Rademagić, Snežana Goranović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Savka

Postivani,od kada postoji Vas Voli market u Pljevlja vasi smo redovni kupci.Moram da Vas pohvalim na asortimanu,stvarno raznovrsnu robu imate. Zelim izraziti i svoje zaljenje za nagrade ,naima Biljana Despotovic je po mom misljenju zasluzna bila za tu vrstu nagrade. Posebne pohvale za nju!!! Pozdrav