Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Knežević objavio novi snimak: Stanković je ucijenjen već 20 godina

| Postavio/la: Esad Krcić

Knežević objavio novi snimak: Stanković je ucijenjen već 20 godina

„Stanković je ucijenjen već 20 godina“, izgovara muški glas na novom audio snimku koji, navodno, pripada sekretaru Vrhovnog državnog tužilaštva, Nenadu Vujoševiću koji, navodno, odbjeglom biznismenu, Dušku Kneževiću prepričava sastanak sa Vrhovnim državnim tužiocem, Ivicom Stankovićem u Igalu i govori mu da se Stanković "uozbiljio" kada je čuo da će izaći snimak sa informacijom da je navodno uzimao novac.

Tokom snimljenog razgovora, muškarac za kog Knežević tvrdi da je Nenad Vujošević ispričao je da ga je VDT Ivica Stanković, navodno, instruisao da se obrati tužiteljki Lidiji Vukčević koja, navodno, pristaje da se iz pritvora pusti Dejan Sekulić, ali kaže da za to mora dobiti saglasnost SDT-a Milivoja Katnića.

Ustvrdivši da je Stanković, navodno, ucijenjen već 20 godina, Vujošević kaže i da je VDT znao imena svih firmi kojima je Tužilaštvo trebalo da deblokira novac, za šta je, navodno, Stanković prethodno uzimao novac.

Osoba, za koju Knežević tvrdi da je Vujošević, tokom razgovora kaže i da je Stankovića obavijestio da zna da je njegov sin, sa izvjesnim Boričićem, od Duška Kneževića, navodno, zahtijevao da novac za mito ide preko njega, a ne Vujoševića.

Ostavi komentar

0/300