Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Nacionalni parkovi Crne Gore na sajmu turizma u Beču

| Postavio/la: Marija Mitrović

Nacionalni parkovi Crne Gore na sajmu turizma u Beču

Nacionalni parkovi Crne Gore predstavljaju svoju turističku ponudu zasnovanu na aktivnom odmoru na sajmu turizma “Ferien 2020” koji se održava od 16. do 19. januara 2020. u Beču, saopšteno je iz NPCG.

"Štand sa promotivnim materijalom NPCG izuzetno je posjećen, a vlada veliko interesovanje za različite vidove aktivnog odmora i boravak u prirodi. Kontinuirano unaprijeđenje turističke ponude koja je zasnovana na aktivnom odmoru utiče da se turisti sve više interesuju za pet nacionalnih parkova, a ljepota i netaknuta priroda jedan su od glavnih motiva za posjetu našoj zemlji.

Za turističku industriju, sajam „Ferien“, predstavlja vodeći sajam na austrijskom tržištu, na kojem svoju ponudu predstavljaju svi sektori turističke privrede, a poslovni korisnici imaju priliku da uspostave vrijedne kontakte sa turoperatorima i medijima sa tržišta Austrij", navodi se u saopštenju.

To govori i podatak da se na ovom sajmu predstavlja preko 800 izlagača iz 70 zemalja, a pored profesionalaca iz svih sektora turističke industrije okuplja i veliki broj medijskih kuća i preko 150.000 posjetilaca.

"Pored sajma u Beču Nacionalni parkovi Crne Gore u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore svoju ponudu su predstavili i na sajmu CMT u Štutgartu u Njemačkoj, dok će uzeti učešće i na Internacionalnom Alpe – Adria sajmu u Ljubljani od 29. januara do 1. februara koji je namijenjen putnicima, sportistima, planinarima, aktivnim rekreativcima i biciklistima", piše u saopštenju.

 

 

Ostavi komentar

0/300