Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Zdravko Čolić trostruki prvak "Eurovision on Top" liste

| Postavio/la: Ana Ašanin

Zdravko Čolić trostruki prvak "Eurovision on Top" liste

Najpopularniji balkanski pjevač Zdravko Čolić trostruki je pobjednik prestižne "Eurovision on top" liste koja okuplja izvođače iz Evrope i svijeta.

Po izboru ovog uglednog portala, pjesma godine je "Ono malo sreće", dok je Čolin veliki hit "Ničeg nije bilo između nas" na četvrtom mjestu.

Glasovi publike odlučili su da pjesma godine bude "Ono malo sreće", dok je za koncert godine proglašena USA TOUR Zdravka Čolića, koji je potukao sve rekorde posjećenosti, napunivši 6 Arena, nakon kojih su uslijedili koncerti u Londonu i Budvi.

Komentari

Saša,

@PETAR, Zdravko se izjašnjava nacionalno kao SRBIN a regionalno kao Bosanac,Sarajlija,Hercegovac,Beograđanjin,Jugosloven.Izuzetan je čovek,humanista,dobrtotvor,veliki je vernik Srpske Pravoslavne Crkve.Nikada nije rekao lošu reč o drugim narodima,tako da je zaslužio fer i istinito pisanje o sebi .

PETAR,

@Saša,Srbi zive u Srbiji, moze nekad u Hrvatskoj i R. Srpskoj. Ako Zdravko pise o sebi per Hercegovac i rodjen je u Hercegovini, znaci da je Hercegovac ne Srbin. Osim toga - Makedonci isto su Srbi? Za par godina pokaze se da i Bugari i Madjari su Srbi... Mate Vućići nas..no u glavima.

Saša,

@PETAR,Hercegovac? Srbin izgleda više ne postoji po tebi...znači mogu biti Hercegovci,Bosanci,Crnogorci,Šumadinci,Banaćani,Vojvodjani,Sremci,Makedonci,Dalmatinci,Moravci...Srbijanci.....itd,itd...samo ne SRBI?

PETAR,

Zdravko je kao sam o sebi pisao - Hercegovac od glave od pete. Ali vidim da prepuni kompleksa, mali Srbi bolje znaju ko je on.

Petar,

@Bojan, Zdravko je kao sam o sebi pisao - Hercegovac od glave od pete. Ali vidim da prepuni kompleksa, mali Srbi bolje znaju ko je on.

Bojan,

Zdravko je prvo srpski pa tek onda balkanski ili jugoslovenski pjevac.Covjek je i po ocu i majci Srbin poreklom iz hercegovackog sela Vlahovici rodjen u Sarajevu.U Beogradu zivi od 1989 godine.Tek da se zna zbog javnosti.

Ostavi komentar

0/300