Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vujošević, Savićević i " Bemax" dobitnici nagrade "19. decembar"

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Potvrđena saznanja Antene M

Vujošević, Savićević i " Bemax" dobitnici nagrade "19. decembar"

Darko Vujošević koji je posthumno nominovan, Dejan Savićević i kompanija "Bemax" dobitnici su ovogodišnje nagrade "19. decembar".

 To je odlučeno na večerašnjoj sjednici, saopšteno je iz Glavnog grada čime su i potvrđena saznanja Antene M.

Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju PG biroa Glavnog grada nagradu su dobili:

-posthumno Darko Vujošević, zbog nesvakidašnjeg herojskog čina -žrtvovanja svog života u pokušaju da spasi tročlanu porodicu Kumburović.

-Dejan Savićević, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, za izuzetan doprinos crnogorskom fudbalu i afirmaciji sporta.

-Kompanija ″Bemax″ D.O.O. Podgorica, za društveno odgovorno postupanje i doprinos realizaciji projekta rekonstrukcije male sale u okviru SC ″Morača″ i njeno pretvaranje u novu multifunkcionalnu dvoranu.

Žiri za dodjelu Nagrade ″19. decembar″ za 2019. odluku je donio tajnim glasanjem, a u sastavu prof. dr Gordane Đurović, predsjednice i članova: Branko Banjević, Vjera Nikolić, Branimir Popović, prof. dr Petar Ivanović, dr Đoko Jočić, Budimir Simonović, prof. dr Radovan Radonjić, mr Ratko Odalović, mr Nela Savković-Vukčević, Ruždija Tuzović, prof. dr Goran Ćulafić i prof. dr Marko Camaj.

Za ovogodišnje dodjeljivanje Nagrade ″19. decembar″ podnijeti su predlozi za 13 kandidata, od kojih je 12 ispunilo formalno – pravne uslove za dodjelu nagrade.

 

 

Komentari

bajo,

Ako je nagrada uslov da Dejo prepusti mjesto nekom drugom , jako joj se radujem.

Ostavi komentar

0/300