10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Goran Božović pristupio Crnogorskoj

Politika

Comments 1

Goran Božović pristupio Crnogorskoj

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Goran Božović, doskorašnji funkcioner u Opštini Tivat, odlučio je da se učlani u Crnogorsku jer su njegovi politički stavovi komplementarni programskim ciljevima i principi-ma Crnogorske.

“Crnogorska je savremena partija koja je jedina na crnogorskoj političkoj sceni ponudila konkretan odgovor na pitanje kako Crnu Goru učiniti stabilnom i uređenom državom, pri-hvatljivom za sve njene građane. Ustavni patriotizam je budućnost Crne Gore, i ne vidim da je bilo ko osmislio i ponudio drugačiju, a bolju viziju razvoja naše države“, izjavio je Božović.

POVEZANE VIJESTI:

Božović napustio DPS uz teške optužbe; Kusovac za sjutra najavio odgovor

Kusovac odgovorio Božoviću: Odavno ste vi u drugoj partiji

On je dodao da Crnogorska ima ozbiljan potencijal da bude značajan činilac u kreiranju javne politike u bliskoj budućnosti.

„S obzirom na činjenicu da je Crnogorska usvojenom Cetinjskom rezolucijom dala javno obećanje da će uvijek biti na strani pravde, časti, dostojanstva i slobode svoje države Crne Gore i svakog njenog građanina, bez obzira na razlike koje nas u suštini čine bogatijima, uz uvjerenje da su njeni članovi iskreni borci za ove ideale, nijesam imao dilemu. Crnogorska je prava partija za ljude kojima je Crna Gora u srcu, koji baštine moralni sistem vrijednosti, i koji se bore za poštenu i prosperitetnu Crnu Goru u kojoj će svi građani biti jednaki i srećni”, rekao je Božović.

Božović je naglasio da će biti aktivan član tivatskog odbora Crnogorske i da želi snažno da se angažuje kako bi Crnogorska i u Tivtu uskoro bila veoma uticajan politički akter.

„Moje ambicije u politici se tiču želje da budemo uređenije i pravednije društvo. Želim da kreiramo ambijent u kojem će građani biti zadovoljni načinom na koji onaj ko je na vlasti up-ravlja zajedničkim dobrima. U Tivtu, đe živim, svakog dana smo sve dalje od ovih ideala zbog neodgovornih pojedinaca koji nam sistemski uvezani nanose ogromnu štetu. Zato ću dati sve od sebe da Crnogorska na narednim izborima u Tivtu ostvari što bolji rezultat, kako bi imala priliku da dominantno utiče na političke procese u Tivtu i na razvoj mog grada, koji ima sve predispozicije za progres”, izjavio je Božović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Draško

Dadoše ti publicitet ka da si najbolji Crnogorac, a ne jedna obična prebjegulja! Tu ga veži, završio si svoju političku karijeru. Tvoje političke abicije su sada samo želje puste... Tačka.