Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ranko Krivokapić povlači se sa mjesta lidera SDP-a

| Postavio/la: Milena Aprcović

Ranko Krivokapić povlači se sa mjesta lidera SDP-a

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić je najavio da se neće kandidovati za tu funkciju na IX Kongresu SDP-a koji će se održati 1. juna, saopšteno nam je iz te partije. 

"Ovim činom želi da otvori prostor za novu generaciju lidera SDP-a, ostajući trajno privržen istorijskim dostignućima i aktivan u borbi za njena nova evroatlanska dostignuća.

Predsjednik SDP-a je donoseći ovu odluku želio i da SDP kao odgovorna partija istraje u ispunjavanju obaveza iz Sporazuma za budućnost. Time želi da uvaži ozbiljni dio potpisnika Sporazuma, i pruži im konkretno uvjeravanje u pouzdanost politike SDP-a", naveli su iz ove partije. 

Podsjetimo, ova odluka dolazi nakon što su juče odbornici SDP-a sa lokalnom opozicijom u Kotoru smijenili predsjednika Opštine iz Demokrata Vladimira Jokića. 

Nakon toga lider DCG Aleksa Bečić poručio je da sa Krivokapićem više neće za sto, a i iz pokreta Odupri se da je SDP sam sebe isključio iz Sporazuma za budućnost "predavanjem Kotora DPS-u". 

Komentari

Kosta,

To se znalo da ce otici sa tog mjesta jer on nema vise nikakav uticaj u partiji!

Bar_pamti,

Umjesto sto se sprdate sjetite se da je ranko rekao NE i vlasti i opoziciji ! Ovaj covjek je zasluzio svaku pohvalu jer je ogolio istinu koju svi znamo,da opozicija ne samo sto nije bolja ,nego je cak i gora od vlasti

goran1978,

A kome ces ti predati mjesto predsjednika u SDP-u kad ti nemas vise partijsku infrastrukturu.

Skorupan Momčilo,

Pa ljudi moji,jeli to moguće, ode "Čerčil". Kako će opozicija bez njega. Ko će da paktuje sa anticrnogorcima...

Nikac Od Rovinja,

Bane Radulovic ga mijenja?

Dejan,

Odavno je to trebao da uradi... I Milo treba da se lagano povuce... Ovi ostali nisu vrijedni komentara...

Ostavi komentar

0/300