14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danilović: Kao ministar nemam nijednu informaciju, Stojanović odbio da se sastane sa mnom

Politika

Comments 1

Danilović: Kao ministar nemam nijednu informaciju, Stojanović odbio da se sastane sa mnom

  • Viber
Zbog hapšenja koja su se dogodila tokom noći u Crnoj Gori, ministar unutrašnjih polsova Goran Danilović tražio je, kako je kazao na vanrednoj pres konferenciji, sastanak sa direktorom policije Slavkom Stojanovićem.

Međutim, do sastanka, kako je saopštio, ipak neće doći.

''Zvanično od UP kao ministar nijesam do ovog trennutka dobio nijednu informaciju. U 15h sam trazio sastanak sa Stojanovićem, doobio sam informaciju da je na terenu i da nema vremena', kaže Danilović.

Dodaje da je kao ministar zabrinut, ali ipak, ne toliko da ugrozi izborni dan.

''Poručujem da državni organi treba da rade svoj posao, građani svoj, a da sve drugo prepustimo onima koji imaju tačne informacije. Nezvanično ja imam informacije ali očekujeem da me UP mora zvanično obavijestiti. E zbog toga sam zabrinut. Nedopustivo je da čak i na moj poziv Stojanović misli da ja ne treba zvanično da znam da je uhapšeno 20 ljudi koji su navodno spremali napade, čak terorističke'', kazao je Danilović.

Ministar je imao poruku za sve učesnike izbornog dana.

''Poruka svim ucesničima - kako bismo izbjegli da neko zloupotrijebi dan a i izbornu noć molim da noćas niko ne slavi na ulicama grada već u kućama! Molim da dobijem podršku za ovo i da budemo na nivou. Da bismo sačuvali ljude i spriječili bilo kakav povod da neko ostvari zao naum, molim sve političke lidere da pozovu svoje pristalice da izborne rezulrate dočekamo kući'', saopštio je Danilović.

''Zabirnut sam i ne znam kako je moguće da su noćas ušle u  CG osobe koje su baš danas na dan izbora planirale haos. Neko će morati da odgovori na ta pitanja'', poručio je on.

Najavio je i da će imati komunikaciju sa MUP-om Srbije.

''Tražim da se uspostavi direktna veza sa njima i da se ova stvar zajednički riješi. Sve što nije to je izgovor'', poručio je Danilović.

Danilović je još dodao da će tražiti i da se ispita zašto je bš juče pao sistem na graničnim prelazima.

''Crna Gora je zrela a građani nijesu ničija moneta za potkusurivanje. Ja ću da provjerim zašto je juče pao sistem na graničnim prelazima. I to se ranije dešavalo, ali ja ću da ispitam zašto bas juče'', zaključio je Danlović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Đoko

Normalno da nemaš ni jednu informaciju. Pa, ti si bio domaćin Dikiću i srpsko-ruskim zločincima. Đoko Orlandić