Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Stvari koje milioneri sebi ne mogu da priušte

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Stvari koje milioneri sebi ne mogu da priušte

Kada pomislite na milionere sigurno su vam na pameti bogati ljudi koji mogu da kupe sve što požele. Ne, to nije tako. Biti milioner više nije dovoljno.

Business Insider je napravio listu stvari za koje ćete morati da imate milijarde.

Superjahte

Ne samo što su im cijene visoke, već je njihovo održavanje toliko skupo da ako imate milione ne znači da možete da sebi priuštite veliku jahtu.

Privatni avioni

Možda ćete moći da ga imate ako na računima imate više od 100 miliona dolara.

Sportski klub

Samo oni “najbogatiji među najbogatijima” mogu sebi da priušte da postanu vlasnici nekog sportskog kluba svjetske klase. Recimo, 2014. Steve Ballmer kupio je LA Clipperse za nevjerovatne dvije milijarde dolara.

Stalna kućna posluga

Vjerovatno shvatate da to nije kućna pomoćnica koja vam pegla jednom nedjeljno. Full-time osoblje koje bi uključivalo šefa osoblja, tim za menadžment, batlera, pomoćnika, kuvara, domaćicu, dadilju, tutora, vozača i domaćina košta i do nekoliko miliona godišnje.

Bunkeri za sudnji dan

Znate one ekscentrike koji se pripremaju za “sudnji dan” izgradnjom bizarnih kompleksa i bunkera? Ima ih sve više. Bloomberg je nedavno pisao kako milijarderi iz Silicijumske doline u posljednje vrijeme kupuju bunkere na Novom Zelandu, a neki od njih koštaju i do 20 miliona dolara.

Ostavi komentar

0/300