Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vučić međunarodnoj zajednici: Džaba ste krečili, ne zovite Srbiju

| Postavio/la: Milena Aprcović

Vučić međunarodnoj zajednici: Džaba ste krečili, ne zovite Srbiju

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas međunarodnoj zajednici da ne nastavlja da vrši pritisak na Srbiju i da neće odustati od stava da za nastavak razgovora za Prištinom prvo treba ukinuti takse.

"Ne zovite Srbiju, ukinite takse i mi ćemo sami doći", poručio je Vučić na skupu u Novom Sadu.

On je kazao da se Priština "bahato i osiono" ponaša, prenosi Tanjug.

"Misle da će takvom vrstom bezobzirnosti, kojoj izlože Srbiju, oslabiti našu zemlju. To što smo pristojni i tražimo razgovor i dijalog ne znači da smo slabi. Srbija je danas mnogo snažnija nego što je bila prije pet, deset ili 20 godina", naglasio je Vučić.

On je poručio da to moraju da znaju oni koji, kako je naveo, potcjenjuju Srbiju i koji misle da će da je "bace na koljena".

"Poruka i moj odgovor međunarodnoj zajednici, koja već danima vrši pritisak i nastaviće narednih dana da me pozivaju i vrše pritisak da odustanem od toga da nema nastavka razgovora dok ne ukinu takse je - Džaba ste krečili, ne zovite Srbiju, ukinite takse i mi ćemo sami doći. Pritisak vam nikakav neće proći", kazao je Vučić.

Prema njegovim riječima, dosta je bilo ponižavanja Srbije i nipodaštavanja naroda te države.

"Nikome nažao nijesmo ništa učinili, ispunjavali smo sve svoje međunarodne obaveze, ali nećemo dati nikome da Srbiju gazi", zaključio je Vučić.

Komentari

Hix,

Evropa treba da vam ukine lovu koju dobijate od njih, pa bi vidjeli koliko ste jaki sa platama od 4000 dinara. Mnogo ste se osilili.

Ostavi komentar

0/300