Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Legenda startovala remijem, navijači mu pjevali “Dobićeš otkaz ujutru”

| Postavio/la: Bojan Šuković

Legenda startovala remijem, navijači mu pjevali “Dobićeš otkaz ujutru”

Razdragani navijači Bohemijansa zadrikivali su večeras Frenka Lamparda na debiju na klupi Plavaca u prijateljskom meču odigranom u Dablinu.

I imali su razloga za to pošto su njihovi ljubimci uspjeli da odigraju neriješeno sa Čelsijem (1:1) zahvaljujući kasnom pogotku Erika Moloja u 89. minutu. Iako je Miši Batšuaji rano doveo goste iz Londona u vođstvo u osmom minutu, Plavce je šokirao primljeni gol u samom finišu.

Momak koji im je dao gol Moloj je inače na probi u Bohemijansu, a engleski novinari prenose da je njegova majka koja je bila u loži u tom trenutku uzviknula: "To je moj sin". Taj detalj bio i povod za navijače domaćina da zapjevaju Lampardu onu čuvenu pjesmicu iz naslova: "You're getting sacked in the morning".

Sam Lampard izjavio je poslije utakmice da je zadovljan.

"Bilo je teško jer smo zajedno tek nekoliko dana. Na momcima je bio i mali pritisak jer su naporno trenirali. Problem nam je fizička snaga, ali sam zadovoljan kako smo se snašli. Ovo je i svrha predsezone, a što brže budemo ušli u ritam, bićemo sve bolji. Vrlo sam zadovoljan stavom koji su momci iskazali", podvukao je Lampard.

Čelsi je na ovom meču nastupio u formaciji 4-2-3-1 u sastavu: Kabaljero - Sterling, Aspilikueta, Gehi, Kenedi - Ampadu, Drinkvoter - Pedro, Galaher, Palmer - Batšuaji. U drugom poluvremenu igrali su: Kaming - Zapakosta, Čaloba, Zuma, Matsen - Bejker, Bakajoko - Pjazon, Gilmur, Braun - Ugbo.

Ostavi komentar

0/300