Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Milan sprema ''bombu''

| Postavio/la: Bojan Šuković

Milan sprema ''bombu''

''Rosoneri'' ovog ljeta pokušavaju da znatno ojačaju ekipu koja bi naredne sezone bila kadra za mnogo veće domete, brojna imena se dovode u vezu sa Milanom, ali jedno ime je večeras posebno odjeknulo - Luka Modrić!

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio je večeras lansirao tu priču, potkrepljenu informacijom da je Modrićev agent Vlado Lemić u utorak boravio u prostorijama Milana, gdje je obavio razgovore na temu potencijalnog transfera.

Podsjetimo, prošle godine je Inter pokušavao da angažuje Modrića, bezuspješno, a možda bi Milanov adut mogao da bude Modrićev zemljak Zvonimir Boban, koji je preuzeo direktorsku funkciju u klubu.

S druge strane, minus ''Rosonera'' je odsustvo iz evropskih takmičenja ove sezone, kao i nemogućnost da zadrže nivo Modrićeve plate koju ima u Realu (12.5 miliona godišnje), pa bi Hrvat morao da prihvati značajno smanjenje plate.

Modrić će u septembru napuniti 34 godine, ugovor sa Realom mu ističe sljedećeg ljeta, ali ne bi bilo neočekivano da rastanak sa kraljevskim klubom uslijedi već ovog ljeta.

Ostavi komentar

0/300