Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

„Da me traži Real Madrid ostao bih ovdje“,

| Postavio/la: Bojan Šuković | Izvor: Mozzartsport.com

„Da me traži Real Madrid ostao bih ovdje“,

Mnogo toga je napisano o bezgraničnoj ljubavi između Karlosa Teveza i Boke Juniors. Mimo svih važećih fudbalskih zakona popularni Apač se 2015. godine vratio u matični klub, pokazavši da je jedan od eksponata drugačijeg fudbalskog vremena.

Sjajni napadač se vratio u domovinu 2015. godine kada je praktično bio na vrhuncu karijere i jedan od najboljih igrača Juventusa. Mogao je da bira, i izabrao je Boku.

„Boka je moj život i kada sam bio na vrhuncu karijere i pripremao se za finale protiv Barselone razmišljao sam samo o povratku na Bombonjeru. Tada su me htjeli Atletiko Madrid i Bajern, ali sam jednostavno morao da odem kući“, rekao je za argentinske medije Karlos Tevez.

Imao je kratak izlet u Kinu, ali bivši as Sitija i Juventusa više ne razmišlja o promjeni sredine.

„Anjeliju sam na početku te sezone rekao da ću da igram najbolje što mogu, ali da na kraju želim da se vratim kući. On je to razumio. Želio sam da ponovo igram za Boku, i to u godinama kada sam mogao da pomognem klubu. Ovdje ću da se penzionišem, više nemam nikakvih izazova i motiva u karijeri. Da me traži Real Madrid odbio bih i ostao ovdje“, jasan je Tevez.

Ostavi komentar

0/300