17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janović primio kik boksera Mugošu: Raste broj perspektivnih sportista

Izvor: Foto: Ministarstvo sporta

Ostalo

Comments 0

Janović primio kik boksera Mugošu: Raste broj perspektivnih sportista

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas Miloša Mugošu, osvajača zlatne medalje na juniorskom kik boks prvenstvu Evrope u kategoriji preko 81 kilogram, disciplina K1, održanom u mađarskom Đeru.

Tom prilikom Janović je čestitao Mugoši na zlatnoj medalji, prvoj osvojenoj u ovom sportu, na Evropskim i juniorskim takmičenjima i podsjetio da je Crna Gora jedina zemlja u regionu koja u neolimpijskim sportovima, kroz dodjeljivanje stipendija i premija, adekvatno nagrađuje ostvarene rezultate na evropskim i svjetskim prvenstvima.

"Jako me raduje što se u kontinuitetu postižu dobri rezultati u mlađim kategorijama u velikom broju sportova što dovodi do povećanja broja perspektivnih sportista a samim tim, na naše zadovoljstvo i stipendista Ministarstva sporta i mladih, kojih je, u ovom trenutku, blizu 40", istakao je Janović. 

Mugoša je zahvalio ministru na prijemu i dodjeljenoj stipendiji, uz napomenu da će ona biti značajan motiv za ostvarivanje dobrih rezultata i u budućnosti.

Sastanku je prisustvovao i trener kik boks reprezentacije Predrag Lekić koji je zadovoljan kontinuiranom podrškom koju Ministarstvo pruža ovom savezu, navedeno je u saopštenju Ministarstva. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR