12 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Pisali su da se uz poker opuštam, i da tražim pare od igrača da učestvuju u kockanju"

Rukomet

Comments 0

"Pisali su da se uz poker opuštam, i da tražim pare od igrača da učestvuju u kockanju"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Teške dane u svojoj trenerskoj karijeri proživljava na klupi Zagreba Veselin Vujović. Zbog velikih pritisaka u Sloveniji nedavno je podnio ostavku na mjesto selektora.

Odmah su uslijedile žestoke reakcije i optužbe na račun trenera koji je Sloveniji prije dvije godine donio svjetsku bronzu, a najdalje je otišao slovenački portal nova24tv.si, koji je iznio niz teških optužbi na račun Vujovića.

''Vujović je uživao u igranju pokera i to u ne baš male novčane iznose. Svako ko je želio da igra s njim morao je da plati 300 eura inicijalnog iznosa, uključujući i igrače, od kojih su oni koji su učestvovali u tome bili omiljeni kod njega. Oni koji to nisu željeli, doživljavali su redovna maltretiranja i ponižavanja na treninzima'', piše taj portal.

"Bili smo baš na putu za Seged, gdje smo igrali utakmicu Lige Šampiona, kad me nazvala jedna novinarka iz Srbije i rekla mi šta su neki slovenački mediji napisali. Ostao sam u šoku, bio sam frapiran. U Segedu igraju četiri slovenačka igrača, odmah mi je došao kapiten Jure Dolenec i rekao mi je da će se slovenački igrači oglasiti oko svega i reći svoju stranu priče kako bi me zaštitili", rekao je Vujović za Index o pomenutim glasinama.

''Zamislite što su oni napisali. Najprije da se ja uz poker opuštam, a onda da sam tražio pare od igrača da učestvuju u tim partijama. Kakve su to gluposti, je li vidite koliko je to kontradiktorno? Opuštam se, a onda tražim pare. Ipak, najviše me povrinedilo što su napisali da sam na treninzima ponižavao i maltretirao igrače koji su odbijali da učestvuju u tim partijama", kazao je Vujović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR