Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Pisali su da se uz poker opuštam, i da tražim pare od igrača da učestvuju u kockanju"

| Postavio/la: Bojan Šuković

"Pisali su da se uz poker opuštam, i da tražim pare od igrača da učestvuju u kockanju"

Teške dane u svojoj trenerskoj karijeri proživljava na klupi Zagreba Veselin Vujović. Zbog velikih pritisaka u Sloveniji nedavno je podnio ostavku na mjesto selektora.

Odmah su uslijedile žestoke reakcije i optužbe na račun trenera koji je Sloveniji prije dvije godine donio svjetsku bronzu, a najdalje je otišao slovenački portal nova24tv.si, koji je iznio niz teških optužbi na račun Vujovića.

''Vujović je uživao u igranju pokera i to u ne baš male novčane iznose. Svako ko je želio da igra s njim morao je da plati 300 eura inicijalnog iznosa, uključujući i igrače, od kojih su oni koji su učestvovali u tome bili omiljeni kod njega. Oni koji to nisu željeli, doživljavali su redovna maltretiranja i ponižavanja na treninzima'', piše taj portal.

"Bili smo baš na putu za Seged, gdje smo igrali utakmicu Lige Šampiona, kad me nazvala jedna novinarka iz Srbije i rekla mi šta su neki slovenački mediji napisali. Ostao sam u šoku, bio sam frapiran. U Segedu igraju četiri slovenačka igrača, odmah mi je došao kapiten Jure Dolenec i rekao mi je da će se slovenački igrači oglasiti oko svega i reći svoju stranu priče kako bi me zaštitili", rekao je Vujović za Index o pomenutim glasinama.

''Zamislite što su oni napisali. Najprije da se ja uz poker opuštam, a onda da sam tražio pare od igrača da učestvuju u tim partijama. Kakve su to gluposti, je li vidite koliko je to kontradiktorno? Opuštam se, a onda tražim pare. Ipak, najviše me povrinedilo što su napisali da sam na treninzima ponižavao i maltretirao igrače koji su odbijali da učestvuju u tim partijama", kazao je Vujović.

Ostavi komentar

0/300