16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hadžić odao počast žrtvama genocida u Srebrenici

Dijaspora

Comments 1

Hadžić odao počast žrtvama genocida u Srebrenici

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednica Udruženja "Majke Srebrenice" Munira Subašić ugostila je delegaciju Vlade Crne Gore koju je prodvodio potpredsjednik Dritan Abazović, a činili su je: ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović, v.d. direktor Uprave za saradnju sa dijasporom-iseljenicima Seid Hadžić i savjetnica premijera za manjine Maida Gorčević.

Subašić je izrazila zahvalnost zbog posjete i izražaja saosjećanja porodicama žrtava genocida u Srebrenici i podrške koju im je uputila delegacija iz Crne Gore.

Delegacija je prisustvovala komemoraciji u Potočarima i tom prilikom su obišli spomen obilježje odavajući počast žrtvama i označavajući 26 godina od genocida u Srebrenici.

„Kako vrijeme prolazi svjedoci smo da je obaveza da istinu i pravdu zaštitimo od relativizacije, negiranja i programskog zaborava sve veća i da bez toga ne možemo iskoračiti u neko mirnije i spokojnije razdoblje za Balkan.
Crna Gora će uprkos svim izazovima i poteškoćama sigurno prednjačiti u tom procesu.“ izjavio je Hadžić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Milovan

Postovani ja kao stari DIJASPORAC vas obavjestavam da ovo nije delegacija vlade Crne Gore jer ova danasnja vlada nije birana u Crnoj Gori nego u manastirima nasim zarobljenim srbijakskim klerofasistima Djaspora je prekinula da saradjuje sa ovom kleronacionalistickom vlascu