16 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

18.10.

19° / 12°

Utorak

19.10.

19° / 10°

Srijeda

20.10.

19° / 11°

Četvrtak

21.10.

18° / 10°

Petak

22.10.

18° / 14°

Subota

23.10.

15° / 7°

Nedjelja

24.10.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorska partija: Vlast Lovćenca se ruga demokratiji

Dijaspora

Comments 0

Crnogorska partija: Vlast Lovćenca se ruga demokratiji

Izvor: autonomija

Autor: Antena M

  • Viber

Mještane Lovćenca iznenadilo je obavještenje koje su dobili na kućne adrese o održavanju izbora za članove Savjeta Mjesne zajednice zakazanih za nedjelju 15. avgusta ove godine, saopštila je danas Crnogorska partija.

U saopštenju se ističe da građani nisu bili upoznati s tim da su izbori uopšte raspisani, ni o rokovima izbornih radnji, niti o uputstvu ko i kako se može kandidovati.

„Vladajuća garnitura je predizborni proces kandidovanja obavila u strogoj tajnosti, a obavještenje o izborima nije se pojavilo ni na jednoj od tri oglasne table u centru mjesta. Na taj način građani su onemogućeni da za najniži nivo mjesne samouprave kandiduju predstavnike iz svog okruženja za koje misle da će najbolje zastupati njihove interese i doprinijeti razvoju mjesta u kom žive“, upozorava se u saopštenju.

Ocjenjujući da će se na izbornom listiću u nedjelju naći samo kandidati koje je delegirala vladajuća stranka, Crnogorska partija pozvala je svoje članove i simpatizere da ne učestvuju „u ovoj režiranoj izbornoj farsi sa unaprijed određenim učesnicima i pobjednicima“.

„Na ovako organizovanim ‘izborima’ jedina nepoznanica je koliko će građana biti spremno da podrži promociju političke nekulture i zažmuri na otvoreno ruganje demokratiji“, poručila je ta stranka, navodeći da je Mesnoj zajednici Lovćenac na vlasti SNS, a u opštini Mali Iđoš SNS u koaliciji sa SVM.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR