18 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

18.10.

19° / 12°

Utorak

19.10.

19° / 10°

Srijeda

20.10.

19° / 11°

Četvrtak

21.10.

18° / 10°

Petak

22.10.

18° / 14°

Subota

23.10.

15° / 7°

Nedjelja

24.10.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
eMDe Alijansa: Podrška Cetinju da odbrani čast i dostojanstvo Crne Gore!

Dijaspora

Tag Gallery
Comments 2

eMDe Alijansa: Podrška Cetinju da odbrani čast i dostojanstvo Crne Gore!

Autor: Antena M

  • Viber

Ispred crnogorske dijaspore u Njemačkoj upućujemo bezrezervnu podršku protestu koji ce se 5. Septembra održati na Cetinju, a na kome će svoj glas protiv svetosavske i podaničke politike aktuelne vlasti dići multikulturalna, multinacionalna, građanska i evropska Crna Gora.

Dostojanstveno i mirno pružite otpor fašističkoj i okupatorskoj vlasti i stanite na put njihovoj namjeri da pokore i poharaju ono što nikom do sad nije pošlo za rukom - slobodarski duh Crne Gore i svih njenih kćeri i sinova.

Pravoslavci, katolici, muslimani - Crna Gora je naša jedina domovina, a samo naša sloga i jedinstvo može izroditi snagu da se suprostavimo okupatoru kojega predstavlja, zastupa i za čije interese radi aktuelna Vlada Crne Gore.

Kroz istoriju smo više puta uspijevali da sačuvamo državu, a da istovremeno sačuvamo mir, slogu i jedinstvo svih naroda koji u njoj žive. Neka tako bude i ovoga puta, dokažimo da baštinimo vrijednosti civilizovanog svijeta i da razumom možemo pobijediti mržnju i poniženje kojem smo nepravedno i naočigled međunarodne zajednice izloženi.

Pokažimo mirnim protestom da imamo snage, volje i sposobnosti da odbranimo čast i dostojanstvo Crne Gore, a okupatorima i domaćim izdajnicima stavimo do znanja da dalje neće moći.

eMDe Alijansa - Zajednica crnogorskih udruženja u Njemačkoj i svi njeni članovi koji su fizički spriječeni, srcem će 5. Septembra biti na Cetinju uz hrabre građankei i građane koji su uprkos nečuvenom pritisku, propagandi i zastrašivanju, stali u odbranu Crne Gore od klerikalizacije, fašizacije i njenog utapanja u “srpski svet”.

Vječna je Crna Gora!

Emira M Ličina
Predsjednica eMDe Alijanse - Zajednice crnogorskih udruženja u Njemačkoj

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

veritas

Svaka ti čast, Emira. Tako je, moramo slo\no protiv ove po[asti koja nam se dešava i koja bi da urniše Crnu Goru.