10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ljubo Radović: Ne može Cetinje, Mojkovac, Petnjica a ni Crna Gora

Dijaspora

Comments 5

Ljubo Radović: Ne može Cetinje, Mojkovac, Petnjica a ni Crna Gora

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Piše: Ljubo Radović, sekretar Saveza Crnogoraca Hrvatske

 Prije par dana, jedna moja susjeda, rodom ili domom, iz slobodarskog Bokova, đe je pukla prva puška Božićnog ustanka, javno je kazala:

„Cetinju je potrebna uprava po mjeri svakog građanina: moderna, optimalna, efikasna i profesionalna.“

K tome još dodade: „da je Cetinju potrebna i otvorena vlast, što podrazumijeva punu transparentnost, razvijanje saradnje sa građanima i civilnim društvom, racionalizaciju troškova, sprečavanje sukoba interesa i zaštitu zviždača“.

Ja kao susjed iz Kosijera, uz još dosta toga što tražimo od vlasti Prijestonice, a posebno na očuvanju kulturne i istorijske baštine Cetinja i Crne Gore, sa naprijed navedenim što je rekla moja susjeda potpuno se slažem. No, nikako se ne mogu složiti da to mogu realizovati sljedbenici aktualne državne vlasti i Vlade Crne Gore.

Nažalost, za moju susjedu, građani koji su se ljutili na prethodnu vlast i dadoše glas URI i Demokratama na prošlim parlamentarnim izborima danas vide, kao i vaskoliki svijet, koliko zlo doniješe Crnoj Gori u liku i djelu prvaka te dvije političke skupine. Ima li smisla nabrajati koja su sve nepočinstva podržali ove ubilačke, zločinačke, izdajničke i najgore moguće vlasti u istoriji Crne Gore? Ovoga puta nema.

Jednostavno se može reći, svi oni koji podržavaju ovu vlast i Vladu udružili su se u zločinačku organizaciju koja radi protiv građanskih, civilizacijskih i svih drugih naprednih interesa Crne Gore i njenih građana.

Nezadovoljni građani vladavinom DPS-a, hvala Bogu imaju za koga glasati iz redova suverenističkih – procrnogorskih stranaka. Zato Cetinje pa niti Mojkovac, Petnjica a sjutra i vaskolika Crna Gora ne mogu glasati za stranke čiji su se prvaci udružili u zločinačke organizacije na urušavanju svih crnogorskih vrijednosti i njenog postojanja.

Sa srećom Cetinju, Mojkovcu, Petnjici a sjutra i Crnoj Gori.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Bar

Ljubo ovi si trebao da pošalješ DPS-u,pošto se kunu u Crnu Goru,a zamalo su joj doakali svojim činjenjem i nečinjenjem. Potamo se malo dps pošto mnogo voliš državu. Podrži sdp.

Katunjanin-Mijogost

2/3 gradjana koji su lojalni svojoj drzavi Crnoj Gori i nadaju se da nesto ,nekako , krene na bolje ,nijesu jos svjesni u kakvoj se opasnosti nalazi nasa drzava i koliko je ugrozen njen opstanak .Neprijatelj je organizovan i spreman za nagori scenarij .

partizanka

Nikako da skuzim kako Dritan i Becic dobise glasove na Cetinju !