17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zajednica CG udruženja pisala uredništvu DW: Ne ispadajte smiješni, vodite računa o nivou

Dijaspora

Comments 4

Zajednica CG udruženja pisala uredništvu DW: Ne ispadajte smiješni, vodite računa o nivou

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Zajednice crnogorskih udruženja u Njemačkoj pisali su uredništvu Deutche Welle-a nakon što su objavili priču sa premijerom Zdravkom Krivokapićem.

Kako su naveli, previše je neprofesionalizma i pristrasnosti u njihovim pričama iz Crne Gore, a vrhunac je upravo prilog o premijeru.

Politika

Zdravko kao živi svetac na DW

07.12.2021. 18:11

Njihovo pismo uredništvu DW prenosimo integralno.

"Poštovane dame i gospodo,

Kontaktiramo Vas jer pratimo DW koji doživljavamo Ili smo doživljavali kao objektivno i kvalitetno glasilo. U posljednje vrijeme, međutim, sve su češći napadi na Crnu Goru koje javno emitujete.

Kritika je u redu, ali linč nije. Vrhunac je bio prilog o predsjedniku Vlade Crne Gore Zdravku Krivokapiću. Dakle, ovaj prilog je rađen vrlo neprofesionalno s vaše strane. Razumijemo da imate dosta Srba među svojim zaposlenima i to je u redu, ali dozvoliti toliku dozu pristrasnosti u vašem mediju i profesiji je zaista previše.

Skrećemo pažnju da vodite računa o svom nivou i da ne ispadate smiješni, jer je DW donedavno bio veoma cijenjen u našoj dijaspori i matičnoj Crnoj Gori. Zahvaljujemo se i molimo da provjerite opravdanost naše reakcije. Ovo će, prije svega, vama biti od pomoći.

Mi iz Zajednice crnogorskih udruženja u Njemačkoj zatečeni smo da iz Crne Gore skoro niko nije reagovao, pa zaključujemo da su zadovoljni ismijavanjem nas samih, a čemu to vodi, o tome ćemo kad bude kasno, kao i obično!", navodi se u pismu koje je eMDe Alijansa - Zajednica crnogorskih udruženja u Njemačkoj poslala uredništvu DW.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Mara

Pa I oni pisu Po narudzbi,za novac,naravno,I to pozamasan.

sprdnja

Ne mogu da vjerujem da se ova sprdnja napravila pod logom DW. Ovo je sramota koja je dostojna Pinka, Kurira, Informera. Crkvenjaci su umislili da mogu sve pa i ovu sramotu da naprave. Da je Kleko Boca častan čovjek on bi se stidio ovog priloga i ne bi ga objavio.

PODGORIČANIN

Onakvog pisanja bi se i Emilo postidio. Izgleda da je u onom prilogu jedino istinit ZNAK DW UUGLU EKRANA. ostalo je xve čusta kaž i velikosrpska propaganda!