10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović primio predsjednika Saveza dijaspore i iseljenika Crne Gore Muamera Kalića i člana predsjedništva Saveza i predsjednika Saveza Crnogoraca Hrvatske Ljuba Radovića

Dijaspora

Tag Video
Comments 2

Đukanović primio predsjednika Saveza dijaspore i iseljenika Crne Gore Muamera Kalića i člana predsjedništva Saveza i predsjednika Saveza Crnogoraca Hrvatske Ljuba Radovića

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je predsjednika Saveza dijaspore i iseljenika Crne Gore Muamera Kalića i člana predsjedništva Saveza i predsjednika Saveza Crnogoraca Hrvatske Ljuba Radovića.

Oni su upoznali Đukanovića sa inicijativama u pravcu boljeg međusobnog povezivanja dijaspore i jačanja veza sa matičnom državom i ukazali na neophodnost intenziviranja aktivnosti države za uspješnu komunikaciju sa našim iseljenicima u svijetu. Iskazali su visoke ocjene za državnički odnos Predsjednika u odnosu na politička i društvena kretanja u zemlji, prepoznajući značaj njegovih diplomatskih aktivnosti za dobro Crne Gore.

Đukanović je iskazao zadovoljstvo prilikom da se sretne sa predstavnicima dijaspore, cijeneći značaj odgovornog odnosa naših iseljenika prema zemljama u kojima žive i predstavljaju svoju matičnu državu. On se saglasio sa potrebom posvećenog odnosa resornih državnih organa prema dijaspori, koja predstavlja važan most Crne Gore sa svijetom uz podršku njihovim daljim aktivnostima.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ljubo

@Martin Djnekasaveza diaspora je vrlo vazna za opstanak nase zemlje jer oni su velike patriote I uvjek su dobro dosli

Martin Dj. - Fr

Koliko je tih Saveza iz dijaspore, reka bi čojek da nas ima 100 miliona... Svaki dan po neko osnuje neki "savez" sa dva člana i traži prijem na najviše adrese... Ima li iko u CG da da se bavi sa tim i da to kontroliše?