15 °

max 24 ° / min 15 °

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mihailo Mandić: Podrška Vukoviću na predstojećim izborima

Dijaspora

Comments 0

Mihailo Mandić: Podrška Vukoviću na predstojećim izborima

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crnogorske etničke zajednice Australije Mihailo Mandić izrazio je podršku gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću na predstojećim izborima.

"Ovim putem želimo da Vama i cijelom timu Vaših saradnika izrazimo našu punu podršku u predstojećem izboru za gradonačelnika Podgorice.

Ideja za ovu podršku potekla je od naših građana - Podgoričana koji žive i rade u Australiji, a svesrdno je podržana i od ostalih sunarodnika koji žive u drugim djelovima svijeta sa kojima smo kontaktirali. Naravno, uz ovu inicijativu stali su i ostali članovi Crnogorske zajednice Australije", navelo je Mandić u saopštenju.

Kako je kazao, svakom onom ko je imao prilike da posjeti Podgoricu u vrijeme mandata Vukovića "nije potrebno obrazlagati razlog zašto smo uz vas".

"Podgorica svakim danom dobija izgled savremenog evropskog grada koji vas uvijek iznova prijatno iznenadi nekim novim sadržajem. Koliko su od važnosti veliki infrastrukturni projekti isto tako su od značaja i oni manji, a koji odslikavaju dušu jednog modernog grada. Svaka klupa, svako drvo, svako dječje igralište, biciklističke i trim staze, svaka uređena zgrada, sređeni parking prostori, briga kako za mlade isto tako i za stare su nešto što nas čini ponosnim na NAŠ grad.

Prepoznati ste kao osoba koja uvažava korisne ideje građana Podgorice i zajedno sa njima nastojite da ih realizujete shodno onoj dobro primljenoj krilatici ‘Podgorički, a ne politički’.

Vaša širina i spremnost da saslušate i nas koji živjeći u razvijenijim sredinama možemo simbolično doprinijeti ljepšem izgledu Podgorice koji sve više postaje i prepoznato i poželjno turističko mjesto obavezuje nas da, kad već ne možemo svojim glasom doprinijeti Vašoj pobjedi to učinimo ovom javnom podrškom", poručio je Mandić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR